2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
سلام عزیزم. بله ۳۴ هفته ام که تموم شد به خاطر فشارم زایمان کردم. هر دو دخترن عزیزم. ممنونم ❤️

قدم نورسیده مبارک عزیزم بسلامتی ایشالله،،ماروهم دعا کن 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

منم تازه از پیش دکترم اومدم هماتوم همچنان هست،،چیزی درمورد خطرش نگفت هرچی پرسیدم گفت باید جذب بشه،حال نی نیامم خوبن، دیگه توکل برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمن حرفی از انوکسا نزد دکتر.ولی وقت گرفتم میخام برم پیشش.بعد سقط گفت باید آ اس آ بخوری .یعنی بازم ان ...

آره عزيزم تازه وارد ماه چهار شدم😍 اگه غلظت داشته باشي ممكنه تا چند هفته بهت بده، بعد قطع كنه، مثل چيكا جون، كه الان باز شروع كرده به زدن. 

آره حتما تحت نظر باش عزيزم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم تازه از پیش دکترم اومدم هماتوم همچنان هست،،چیزی درمورد خطرش نگفت هرچی پرسیدم گفت باید جذب بشه،حا ...

منم هماتوم دارم عزيزم.

جاي نگراني نيست، حال ني ني ها هم که خوب بوده، بسلامتي.

اخی بسلامتی اهان متوجه شدم دوستم ممنون که گفتی

سلامت باشي عزيزم♥️ 

ان شاالله بارداري خوبي داشته باشي🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

عزیزم طنابهای رحمی دارن کشیده میشن و پهلوها درد میگیرن چون داره شکمت بزرگ میشه ...چرا اینقدر ناراحتی و نگران...درد زایمان زودرس انقباض وحشتناک رحمه نه درد گرفتن پهلو...

بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

چیکا یعنی نهایت استرس رو به اون دوتا جوجه میدی

توکل به خدا کن شاید یکاری کردی یه حرکتی کردی که پهلوت درد گرفته

اصلا شاید یچیزی که ربط به بچه ها نداره

شایدم دارند جا باز میکنند

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ممنون گلم. نمیدونم دقیق. ب من گفتن اگه اول پریود لک بینی باشه نشونه سردی رحمه. اخر لک بینی باشه گرمی ...

مرسی از توضیحت 

آها پس مزاج هر عضو ممکنه متفاوت باشه

من اول پری لک بینی ندارم

چند روز اول لکه بینی داری؟ من روز اول معمولیه روز دوم و سوم خیلی زیاد میشه بعد دو سه روز بعد به تدریج، کم میشه تا قطع بشه. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
منم تازه از پیش دکترم اومدم هماتوم همچنان هست،،چیزی درمورد خطرش نگفت هرچی پرسیدم گفت باید جذب بشه،حا ...

من لکه بینیم قطع نمیشه🥺

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

قربونت برم‌ من که اینقد استرسی هستی انشالله که چیزی نیست ولی واسه اینکه خیالت راحت شه برو دکتر انشالله همه چی خوب پیش میره من مطمینم به موقعه نی نیا رو بغل میکنی جونم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

عزیزم نگران نباش . دردهای عجیب غریب کم کم شروع میشه ولی ربطی به زایمان زودرس نداره . هرچقدر وزن جنین ها بیشتر بشه کمر درد هم بیشتر میشه و کم کم درد دنده هم بهش اضافه میشه . نگران نباش توکل کن به خدا

منم هماتوم دارم عزيزم. جاي نگراني نيست، حال ني ني ها هم که خوب بوده، بسلامتي.

توکل به خدا عزیزم 🤲🤲ایشالله خدا خودش کمکمون کنه

سلام عزیزم. بله ۳۴ هفته ام که تموم شد به خاطر فشارم زایمان کردم. هر دو دخترن عزیزم. ممنونم ❤️

سلام عزیزم . خوبی ؟ من یه مدت نبودم . گل دخترات چطورن ؟ خودت بهتر شدی ؟ مرخص شدن ؟

2810