2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043761 بازدید | 684336 پست
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

به سلامتی  انشاالله،مبارکه😍

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
آها . این دفعه میخوام دکترمو عوض کنم . مشهدم ولی نمی‌دونم پیش کدوم دکتر برم. آره دکتر به منم گفت جنی ...

سلام گلم

منم ارمغان مشهد پانکچر شدم

شما دکترتون کیه؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

من برات آیت الکرسی میخونم. 

ولی مطمئنم هیچی نیست.  مطمئنم. به نظرم طبیعیه✋✌

بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

چیکا جونم شاید لگنت داره جا باز میکنه شاید درد اونه باور کن منم الان چند روزه سمت لگنم درد میکنه اونم فقط چپ

چرا انقدر خودتو اذیت میکنی عزیز دلم بخدا هیچی نیست نگران نباش اخه زایمان زودرس واسه چی وقتی تو همه چیو رعایت میکنی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

چرا ميري ميخوني؟ مگه نميخواي بري دكتر؟ ديگه چرا سرچ ميكني؟ ميدوني اين استرس ها چقد روي اون طفل معصوم ها تاثير ميزاره؟ مطمئنم هيچي نيست، فقط آروم باش🌷

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
قربونت برم  استرادیول راحت گیرت اومد منم چند روز دیگه پریود میشم سیکلم شروع میشه نگران استرادیو ...

نه عزیزم کم دارم یسری از قبل مال انتقالای قبلم بود داشتم موندم چه کنم . یه بسته ام استرادیول یک داشتم از قبل که امیدم به اون بود که هر وقت دو رو تموم کردم نهایت برم سراغ اون که دیدم تاریخش چندماهه گذشته.

در اندک من تویی فراوان یارب..
عزيييييزم مباركت باشه، خلاص شدي از اين همه آمپول لعنتي😍😍😍 حتما سجده شكر بجا بيار، خدا عجب مع ...

اره بخدا نمیدونی چقدر دلم شکسته بود.اخه انتقال اولم سقط شد با اون هممممه امپولو مراقبت.بعد این یکیو چقدر کااااار خونه کردم بدون دارو هیچی...ممنونم عزیزم انشالله قسمت شما وهمه منتظرا.برام دعا کن سالم باشه و بمونه برام

اره بخدا نمیدونی چقدر دلم شکسته بود.اخه انتقال اولم سقط شد با اون هممممه امپولو مراقبت.بعد این یکیو ...

عزييييزم حتما مي مونه برات، خدا معجزه كرده برات، اصلا شك نكن كه به سلامتي بغل ميگيريش😍 آنوكسا و پردنيزولون هم داري؟ شك كردم به اين كه اولي شايد بخاطر مشكل ايمني  انعقادي نمونده برات.

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
اره بخدا نمیدونی چقدر دلم شکسته بود.اخه انتقال اولم سقط شد با اون هممممه امپولو مراقبت.بعد این یکیو ...

ديگه بي خيال كار خونه باش تا سه ماه اول رو بگذروني به سلامتي😍

عزييييزم حتما مي مونه برات، خدا معجزه كرده برات، اصلا شك نكن كه به سلامتي بغل ميگيريش😍 آنوكسا و پرد ...

ممنون انشالله به دعاهای شما دوستان مهربونم😍والا مشکل ایمنی ندارم ازمایش دادم فقط یمقدار غلظت خون دارم که آ اس آ یکی از دکترا گفت باید بخورم.ازطرفی لکه بینی داستم میترسیدم بخورم.ولی دیشب دلو زدم به دریا وخوردم.دیگه توکل بخدا

ممنون انشالله به دعاهای شما دوستان مهربونم😍والا مشکل ایمنی ندارم ازمایش دادم فقط یمقدار غلظت خون دا ...

خب خداروشكر عزيزم، منم غلظت خون دارم هم آنوكسا دارم هم آ اس آ

خب خداروشكر عزيزم، منم غلظت خون دارم هم آنوكسا دارم هم آ اس آ

بمن حرفی از انوکسا نزد دکتر.ولی وقت گرفتم میخام برم پیشش.بعد سقط گفت باید آ اس آ بخوری .یعنی بازم انوکسا لازمه؟شما بارداری؟درچه مرحله ای هستی

عزیزم استرس نداشته باش ،،ایشالله که چیزی نیست ،،این دردام طبیعیه 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810