2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043801 بازدید | 684342 پست
چطوری عزیزم؟جواب آزمایشات اومد به سلامتی؟

سلام بارانا جون اره اومده عزیزم مرسی فدات بشم

کوچولوت خوبه؟ من که همش نگرانشم نمیدونم حالش خوبه یا نه شمام اینجوری؟ هیچ علامتیم ندارم حتی شکمم بزرگ نشده، پسفردا نوبت دکتر دارم 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

سلام عزیزدلم خداروشکر که حالت خوبه .بابت هفت کنجدتم خیلی خیلی خوشحالم .الهی بااولین انتقال به خواسته قلبیت برسی وبیای خوشحالمون کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها سلام من ۷تا تخمک داشتم ولی هیچ جنینی برام تشکیل نشدخیلی ناراحتم کسی مثل من بوده

جنین شناس نگفته به چه دلیل این اتفاق افتاده؟ بله یودن دوستانی که این اتفاق براشون افتاده و دفعه دوم خودشون و همسرشونو تقویت کردن بعد رفتن تو سیکل و جنین براشون تشکیل شده خود من با 17 تا تخمک 3 تا جنین شد که یکیشم نموند گفتن هم کیفیت تخمک بد بوده هم اسپرم متاسفانه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم من روز ۱۱ سیکلم ضخامتم ۸.۵ بود خوبه؟ روز ۱۸ سیکلم انتقال دادم تا اون موقع بهترم شده بود درسته ...

کلا ضخامت ۸ تا ۱۲ خوبه ولی هرچه بالاتر بهتر آره یه هفته طول کشیده کم کم ۱۰ ۱۱ بوده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

اي جوووون دلم چه سورپرايز قشششنگي😍😍😍😍😍😍خيلي مباركه فداتشم

خداياشكرت....❤️ 
بچه ها یه سوال کسی بوده که سلفری داده باشه و جنسیت بچه متفاوت با چیزی باشه که تو سلفری نوشته؟  ...

نیم درصد خطا داره عزیزم نه پنج درصد. البته اینطور شنیدم. و اینکه برای من که سلفری و ان تی هر دو تشخیص پسر بود و البته درست. دکتر نوشین محمدی تا حالا نشنیدم اشتباه تشخیص داده باشه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
چرا چجوریه دکتر امینی مگه؟ تا حالا به ایشونم نخوردم تو مرکز

درکل کسی ازش راضی نیست من پارسال رفتم براش واسه ای وی اف گفت خانوم پاشو برو تو اصلا تخمک نداری🤣🤣🤣مگه داریم 🤣🤣🤣رفتم خانم دانایی ک پانکچر شدم و خداروشکر ۱۲ تا جنین دارم😍😍😍

نیم درصد خطا داره عزیزم نه پنج درصد. البته اینطور شنیدم. و اینکه برای من که سلفری و ان تی هر دو تشخی ...

من آزمایشگاه دنا دادم شما کجا انجام دادید؟البته من تهران نیستم آزمایشم فرستادن برای آزمایشگاه دنا

خانما تو تاپیکا میگفتن 5درصد پس نیم درصده، البته گفتن عدد فتال فرکشن تو آزمایش اگه بالا باشه جنسیت 100% درسته اونایی که اشتباه بود عدد فتال فرکشنشونم زیر 8درصد بود 

سلام عزیزدلم خداروشکر که حالت خوبه .بابت هفت کنجدتم خیلی خیلی خوشحالم .الهی بااولین انتقال به خواسته ...

سلام گلم ممنونم فدات شم الهی آمین انشالله به زودی همگی مامان میشیم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان یه دکتر خوب تو مشهد معرفی کنین . انتقالم منفی شد . جنین ندارم میخوام از اول شروع کنم. ممنون میشم 

اینجا کسی مشهدی هست؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

وای عزییزم کلی مبارکت باشه . خیلی خوشحال شدم😍 انشاالله سالم و صالح بغلش بگیری . منم از این معجزه ها میخوام😂 میشه بپرسم مشکلتون چی بود؟ 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
یعنی امکان داره بشه؟!

چرا که نه عزیزم خیلیا بودن تو این تاپیک عین شرایط شمارو داشتن اما دفعه بعد حسابی تقویتی مصرف کنید

2810