2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
سلام عزیزم خوبی دیروز همسرم رفت پیش دکتر شرکت به دکتر گفته بود سه تا سرم زدم گفته بود سه تا چه فاید ...

سلام عزیزم خوبم. تو چطوری؟ چه خبر از نی نی؟ حال جسمیت چطوره؟

آخی میفهمم همسرت چی کشیده منتظر کنسلی نشسته خیلی خسته کنندست.

من که چهارساعت تو نوبت نشستم آخرم نتونستم درمورد ازمایشاتم سوالامو بپرسم از بس درگیر حاشیه و غر زدن بود.

اگه سرم گیرم بیاد ۵تا میخرم بیمه از همسرم وزنم رو پرسیده برای همین ۵تا رو تایید کرده.

برای شما خودش میتونه هپارین رو نسخه کنه ولی برای من نه. گفت نمیتونم قبل از انتقال دارو بدم چون ممکنه با داروها انتقال تداخل داشته باشه.

من که خیلی سردرگمم خسته شدم از بس درمورد ایمنی فکر کردم تازه بیمه هم به همسرم گفته بود اگه مثبت نشدی این آخرین باریه که تاییدیه سرم بهتون تعلق میگیره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شياف فرتيژست همه جا هست.

خداروشکر

مرسی

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیزم خدا رو شکر که نتیجه داده براش 🌸🌸

🌹❤

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ال آرژنین باید خیلی مصرف کنی من روزی ۶ گرم مصرف میکنم، سعی کن پودرش رو پیدا کنی که راحت تر باشه، وگ ...

وای چقدر زیاد

مرسی گفتی عزیزم 

ممنونم از راهنماییت

به امید مامان شدن شما و همه مون👶👶👶

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من خودم خارجی نخوردم، ولی بچه ها میگن خوردن فرقی نداره، از دکترتم مشورت بگیر، دوستان میگن داروخانه ش ...

اره چهارشنبه برم انتقال میپرسم.شوهرمو میفرستم بره بگیره.مرسی جوابمو دادی🌺🌺🌺❤

قربونت برم مهربون. ببخشید نگرانتون کردم. اون قل کوچیکه ام هنوز مرخص نشده اما انشالله تا چند وقت دیگه ...

سلام عزیزم به سلامتی زایمان کردی ؟چند هفته ؟بچه هاتون دختر پسرن؟مبارکت باشه

کلا گرون شده. شما این هفته قیمت گرفتی؟ من از تشیدی همین مدل چرخشی دانمارکی رو ۲۰۵ میخریدم این هفته ...

فرزی جون چه جوری باید قرصو از اون تو دربیاریم🤭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستای گلم من دیروزخداروشکر جنینام رو برام انتقال دادن فقط بمن آمپول پروژسترون دادن ک روزی دوت ...

سلام عزيزم به سلامتي

زنگ بزن مطب به منشي بگو برات ميپرسه از دكتر. امروز دكتر مياد مطب

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
طرازي با سونو انتقال نميده  خيلي شانس اورديد به جاش ، انصاري پور براتون انتقال داده ، ...

آره گلم اونجام همه بهم میگفتن شانست زده😃تا خدا چی بخواد 

خانم دکتر انصاری خیلی با آرامش با سونو برام انتقال دادن خیلی خوشم اومد ان شا الله خدا بهممون کمک کنه

آخه من از اول استرادیولم نمیخوردم زنگ زدم کلینیک گفتن حتما لازم نبوده ک دکتر براتون ننوشته

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اخه بچم تازه داشت جون میگرفت مریض شد صورتش تو این ی روزه اب شده .من بچم خیلی گریه میکرد گفتم ختنش کن ...

خیلی کار خوبی کردی عزیزم، من گذاشتم برای دو سالگیش انشاالله، باید یه ماهگیش اینکارو میکردم منتها چون کم وزن بود ترسیدم الانم بخاطر کولیک و ریفلاکس بیقراره بازم جرات نمیکنم چون نگهداریش سختتر میشه منم دست تنها هستم نمیتونم😶

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
به سلامتی گلم، قبل از انتقال روزی چندتا استرادیول می خوردی ؟ اگه می خوردی باید ادامه بدی، باهاشون تم ...

ممنون عزیزم

من استرادیول نمیخوردم بمن اصلا ندادن

زنگ زدم کلینیک واحد پاسخگویی شماره پروندمو گرفت گفت حتما لازم نبوده ک بهت ندادن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
نگران نباش حتما ضخامتت اوکی بوده. اتفاقا خیلی خوبه که الکی نبسته شما رو به دارو. مثلا من خودم بخاطر ...

تو آخرین سونوم ک ۸ روز قبل انتقالم بوده ضخامتم گفت ۸.۵ هست بخاطر اینه؟من فکر کردم بخاطر لانه گزینی بهتر به همه میدن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2810