2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043858 بازدید | 684348 پست
خانوما از دارچين جون خبر ندارين؟؟ دختراش مرخص شدن؟؟

ای جانم ببخشید نگرانتون کردم

دخترم که خونه است همش داره شیر میخوره یا به خودش میپیچه. فرصت بمونه باید شیر بدوشم ببرم برای اون یکی. هر روز میرم بیمارستان. وقت کنم هم میخوابم. انشالله چند وقت دیگه همتون درگیر بچه داری میشید میبینید چی میگم 😀😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها چندبار ریپلایش کردن اما متاسفانه نیومده خبری از خودش بده ایشالله انقدر سرگرم گل دختراش که وقت ...

قربونت برم مهربون. ببخشید نگرانتون کردم. اون قل کوچیکه ام هنوز مرخص نشده اما انشالله تا چند وقت دیگه مرخص میشه. مرسی که به یادم بودین❤️

سلام خانما من میخوام تا دو سه ماهی که احتمالا زمان میبره تا ای وی اف برای خودم و همسرم داروی تقویتی بگیرم چون همسرم که آزمایشش خیلی ضعیفه خودمم خیلی تعریفی نیستم 

دو سه تا دارو که از همه بهترن بهم معرفی کنید 

ممنونم 

ب سلامتی سمر جون ان شاءالله این سری مثبتی گلم 😍 روز چندمتون انتقال میدن دکتر ؟ دارو چیا میخوری عزی ...

مرسی عزیزدلم ممنونم از دعای خیرت انشالله شما هم بزودی انتقالتون مثبت بشه. من اینبار روز بیستو یکم سیکلم انتقال میدم دو دفعه قبلی روز هفده سیکلم انتقال داده بودم.

داروهامم انوکسا پردینزون آسپرین استرادیول پروژسترون و شیاف هم دارم. لووتیروکسینم که میخورم .

در اندک من تویی فراوان یارب..
فک‌کنم بایدمصرف بشه من که تا پایان دوماهگی فک‌کنم مصرف کردم وصندلی جلو ماشین بشین صندلی رو بخابون یک ...

عزیزم خدا برات حفظش کنه.انشالله برای ما هم دعا کن عزیزم مرسی.من زیاد عرق میکنم.بخصوص الان که هدا گرمه تو ماشین بدتر عرق میکنم بنظرت بد نیست.خل شدم به همه چی فکر میکنم

چطوری دختر؟؟ تیکرت کو؟ چند هفنه ای الان عزیزم؟

سلام قربونت برم چه عجب اومدي 😩😩دهنمونو سرويس كردي كه😂😂😂٢١ هفته و ٣ روز فداتشم چيزي نمونده اصلا😂😂😂😂

خداياشكرت....❤️ 

[QUOTE=199406509]سلام قربونت برم چه عجب اومدي 😩😩دهنمونو سرويس كردي كه😂😂😂٢١ هفته [QUOTE]
خداروشکررررر ۲۰ رو رد کردی بالاخره 😂😂 نمیدونم چرا زمان برای تو متوقفه انگار 😅😅

کوچولوها خوبن؟؟ جنسیتشون چی شد راستی؟

وای ببخشید. اتفاقا دلم اینجا بود. الانم دخترم کنارم خوابه هر دو دقیقه نق میزنه باید آروم بزنم پشتش دوباره بخوابه 😀

بچه ها بعد انتقال باید استرادیول دوباره مصرف کرد؟گیر نمیاد اصلا.شما جایی و سراغ دارین داشته باشه؟بعد ...

سلام عزیزم، من دکترم گفت تا تشکیل قلب باید استرادیول بخوری، پله رو آروم برو، منم بعد از انتقال آسانسور مرکز خراب بود و ناچار شدم پله اومدم ولی خیلی آروم. 

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
[QUOTE=199406509]سلام قربونت برم چه عجب اومدي 😩😩دهنمونو سرويس كردي كه😂😂😂٢١ هفته [QUOTE] خداروشک ...

الهي قربونش برم جوووون دلم انشالله اون يكي جوجتم به زودي مياد خونه😍😍😍اره زمان براي من نميگذره واقعا😂😂اره عزيزم دختر و پسرن برام دعا كن فداتشم😘😘😘

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها الان شبکه ۴

درمورد میکرو و آی وی اف و داروهامون داره صحبت میکنه

👍

👆👆👆

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم، من دکترم گفت تا تشکیل قلب باید استرادیول بخوری، پله رو آروم برو، منم بعد از انتقال آسانس ...

سلام 🌺استرادیول فعلا دارم تا انتقال اما بعد انتقال ندارم.پیدا نکردم.شما کرج یا تهران سراغ دارید برم بخرم؟؟.الان بارداری بسلامتی؟

والا من تا بحال عکس رنگی ندادم.گفتن سونو هیسترو خیلی دقیقه تمام مشکلات رو میگه.کی کاراتو پس انجام دا ...

دکتر شیوا بود بهم میگفتن انتقالت بلاست نبود جنین هات خوب نیست در صورتیکه مطمین بودم بلاست هستن. دیگه به کارشناس گفتم نگاه کرد گفت بلاست بودن جنین هات هم خوبن 

خدایا شکرت
الهي قربونش برم جوووون دلم انشالله اون يكي جوجتم به زودي مياد خونه😍😍😍اره زمان براي من نميگذره واق ...

الهی بگردم

خدا حفظشون کنه. چقدر ذوق کردم🤭

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2810