2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
[QUOTE=199314874]ن فکرای بد نکن.تازه منفی بهتر از سقطه کشیدم که میگم.توکل کن بخدا استرسم نداشته باش[ ...

اای جااان. ان شاالله شمام با خبرای خوش و بتای تپل میای

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نترس گلم با خیال راحت تو خونه بچرخ  خوابیدن و استراحت خیلی ترسناکتره

اصلا با استراحت مخالفی ها؟؟؟!!!

منم خودم کارمند بانکم.میخاستم  ببینم برام سخته برای انتقال مرخصی بگیرم.

مرخصی نهایت ۳ روز شایددد.خدا کنه ضرر نداشته باشه

😉

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون انشالله قسمت شما و همه منتظرا الهی امین.محتاجم به دعاهاتون بچه ها.لکه بینی دارم

توکل بر خدا ،نگران نباش 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه ندادم . تو فکرشم نمی‌دونم لازمه یا نه . هزینش نمیدونین چقدر میشه؟ به دکتر بگم مینویسه

عزيزم قرص اسپريژن واسه همسرت و پودر اينوفوليك واسه خودت قبل از پانكچر خيلي رو كيفيت جنين تاثير داره من پودر اينوفوليك روزي دو ساشه ميخوردم

واقعا؟!  پس نمیشه به جواب آزمایش اطمینان کرد

نمیدونم عزیزم. با دو دو تای ما به نظرم الکیه آز دوم، برا من که اصلا تغییر نکرد . ولی اونا اصرار داشتن حتما دومی رو هم بدم.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وای ۱۳۹ خیلی بوده چرا اینقدر پایین اومده اگه از صحت آزمایش پارسال مطمئنی باید پیگیر باشی شاید واریک ...

نمی‌دونم بخدا منم از همین میسوزم. تحرکش ۵۰ بود دکتر زنان معمولی رفتم گفت یکم کمه تحرکش. تعدادش هم ۱۳۹ میلیون. حتی همون ماه طبیعی باردارشدم تا نه هفته صبر کردم ولی پوچ بود کورتاژ شدم چون لکه بینی نداشتم. رفتم مرکز ناباروری مشهد گفت مشکلی نداری تا شش ماه دیگه طبیعی میشه. من تازه دوماهی میشه متوجه شدم و آزمایش همسرم اینجوری شد. واقعا در تعجبم چون خیلی خوب بود . نمی‌دونم خواست خداست یا شانس من . پارسال برج ۹ و ۱۰ خیلی خوب بود . اردیبهشت که آزمایش داد بد شده بود. ژل رویال گرفتم ولی هنوز استفاده نکرده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
عزيزم قرص اسپريژن واسه همسرت و پودر اينوفوليك واسه خودت قبل از پانكچر خيلي رو كيفيت جنين تاثير داره ...

باشه ممنون عزیزم حتما میخورم. الان که پریودم بخورم بده؟ تو پریودی روغن سیاه دانه واسه ماساژ شکم انجام بدم یا بعد پریودی؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
اشکال نداره ولی دیگه خیالت راحته همه تخمکات جنین میشه. شایدم خدا معجزشو بهت نشون داد و طبیعی شدی

خدا از دهنت بشنوه . الان خانم میگن واسه انتقال آماده میشدن ولی باردار بودن خیلی خوشحال شدم تو چشام اشک‌جمع شد خدا کنه به سلامت به دنیا بیاد. نمی‌دونم والا از هفت تا تخمک کلا سه تا جنین شد و اونم منفی . خدا کنه هر چی پیش میاد واسمون خیر باشه . منتظر معجزه خدام

خدا از دهنت بشنوه . الان خانم میگن واسه انتقال آماده میشدن ولی باردار بودن خیلی خوشحال شدم تو چشام ا ...

بله از این اتفاقای قشنگ خیلی توی این تاپیک پیش اومده از رحمت خدا نا امید نشو عزیزم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام عزیزم من تهران مرکز مام تحت نظر دکتر علیرضایی یکی دوبار برام استرادیول تجویز کرد نشد فقط استرا ...

سلام عزیزم. قرص استرادیول  و پچ استرادیول و قرص لتروزول و امپول هاش ام جی داروهایی بودن که تو چند سیکل گرفتم ولی نشد . منم یک ساله کورتاژ شدم و این مشکل رو دارم. شما تو مرکز مام جنین دارید؟ 

مگه میشه جنین تو مام باشه و تحت نظر یه دکتر دیگه باشید ؟ 

2810