2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043860 بازدید | 684348 پست
امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

ای جااااانم 😍😍😍😍

مبارکت باشه عزیزم .به سلامتی و دل خوش انشالله که بارداری خوب و راحتی داشته باشی 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم لطف کردی. خدا کنه که بشه فعلا که منفی شد . انشاالله دفعه بعد همه نتیجه بگیریم . پارسال ت ...

وای ۱۳۹ خیلی بوده چرا اینقدر پایین اومده

اگه از صحت آزمایش پارسال مطمئنی باید پیگیر باشی شاید واریکوسل داشته باشه

اگه ناگهانی و باسرعت تغییر کرده مشکل همسرت حاد نیست و با دارو باید خوب بشه

پیج دکتر پیمان صالحی ارولوژ رو ببین توی یه لایو با دکتر تغذیه صحبت کرده و درمورد رژیم غذایی برای بهبود شرایط اسپرم توضیح داده

این رژیم خیلی موثره. به مصرف ژل رویال هم اشاره کرده. ژل رویال تاثیرش از داروهای شیمیایی بیشتره  

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من خیلی برای تو و داداشششم و باران ۳۱ دعا میکنم.

ممنون عزیزم.

ان شااله به زودی خبر کوچولوهای قشنگت رو به ما میدی که توی دل مامانشون با خیال راحت و سلامت ۹ ماه جا خوش کردند تا سالم دنیا بیان

امروز رفتم مرکز سونو کردن میگن باردارم😢۲۲روزه دارم بوسرلین میزنم که برم انتقال.خدایا باورم نمیشه طب ...

وای عزیزم باورنکردنیه😍😍 چقدر شیرین

مبارک باشه🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
آخه کیوتن برای کیفیت تخمک هس.چه نیازیه بعد پانگچر بخوریم؟

کیوتن یه انتی اکسیدانته.. به خود بدنت هم کمک میکنه که سلولها میتوکندری سالم داشته باشند. یعنی نه تنها واسه کیفیت تخمک خوبه واسه خود سلولهای بدنت هم خوبه‌

ای جانم عزیزم خیلی مبارکه ایشالله بسلامتی بغلش کنی،،واسه منم دعا کن نی نیامو صحیح وسالم باشن😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم برا دعا میکنی این یکی بمونه و سالم باشه انشالله.منم شمارو دعا میکنم.خدا نینی شماروهم نگه ...

چشم عزیزم حتما

با این اسم کاربری که گذاشتی😬😁

رفتم یه کاسه خوردم اومدم😂

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
ای جانم عزیزم خیلی مبارکه ایشالله بسلامتی بغلش کنی،،واسه منم دعا کن نی نیامو صحیح وسالم باشن😍😍

ممنون دوستم.انشالله انشالله به حق علی دلت شادبسه هرچه زودتر وهمه منتظرا الهی امین.خدایا ازته دلم بود این دعام.براخودم تاحالا اینجوری دعا نکرده بودم😂

ممنون دوستم.انشالله انشالله به حق علی دلت شادبسه هرچه زودتر وهمه منتظرا الهی امین.خدایا ازته دلم بود ...

سلامت باشی عزیزم ،،من الان دوقلو باردارم وهشت هفتمه ولی استرس وفکرای بدنمیذاره خوشحال باشم،،اخه من دی اف ای شوهرم بالابود وکه ای وی اف کردیم، دیگه توکل برخدا ودعاهای شما عزیزان

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
@پاپیون__سفید ‍ عزیزم اینا رو داشت یادم رفت بگم ال کارنتین هم داشت. میگم هانا رو یادته که مام تعیین ...

مرسی عزیزم .‌از بالاییه دارم . از کیوتنم‌ میگیرم . ممنون 

پرسیدی خبرم کن گلی . ❤❤

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810