2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
عزیزم خیلی برات خوشحالم انشاالله که با اولین انتقالت میشی مامان دوتا فندق😍😍

فدات شم ممنونم انشالله الهی آمین. انشالله خودتم آخرین انتقالته و مامان میشی 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
سلام خانم های گل من ماه دیگه انتقال دارم بعد ۷۰ تا استرادیول دارم کمه نه؟؟ من تا ۱۳سیکل که میخوام ...

اره عزیزم حداقل ۱۰۰ داشته باشی بهتره

اینجوری خیالت راحته

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه اینکه از لحاظ کروزومی جنین رو ارزیابی کنن. خودشون انجام نمیدن روی هر جنینی؟

نه عزیزم به جز مورد تعیین جنسیت در صورتی که شما یا همسرتون حامل ژن معیوب یا بیماری خاصی باشید که ممکنه به بچه ها منتقل بشه بهتون پیشنهاد میشه ، در هر صورت این یک کار تهاجمی هست و ممکنه که جنین تحمل نکنه و از بین بره برای همین تا لازم نباشه انجام نمیدن

فدات شم ممنونم انشالله الهی آمین. انشالله خودتم آخرین انتقالته و مامان میشی 

اولین انتقالمه انشاالله اخری هم.باشه به لطف خدا دوقلو بیارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه عزیزم به جز مورد تعیین جنسیت در صورتی که شما یا همسرتون حامل ژن معیوب یا بیماری خاصی باشید که ممک ...

سلام گلم

من همسرم مشکل dfi داره . و سابقه سه بار سقط داریم.

برای ما انجام میدن اگه بخوایم؟

بهمون پیشنهاد ندادن

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
الهی آمین. فدای دلت. آره واقعا بعد خدا ایشون فقط چه اشتباهی کردم بار اول وقتم روحم روانم پولم رفت ای ...

چقد برات خوشحالم سارای عزیزم 

تو این 1هفته که نبودی واقعا دلمون هزار راه رفت اما الان واقعا با این خبر خوبت حال همه رو خوب کردی

امیدوارم بهترینا درانتظارت باشه و با اولین انتقالت صاحب یه دوقلوی ناز بشی

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام گلم من همسرم مشکل dfi داره . و سابقه سه بار سقط داریم. برای ما انجام میدن اگه بخوایم؟ بهمون ...

اگر خودتون بخواید و مصر باشید و تعداد جنین هاتون خوب باشن انجام میدن اما در مورد dfiچندان مورد استفاده نیست چون اسپرمی که مشکل دار باشه همون ابتدا یا جنین از بین میره یا خدای نکرده به سقط میرسه در هفته های پایین ، گاهی اوقات هم کیفیت بالای تخمک ضعف اسپرم رو جبران میکنه چون این اسپرم ها معمولا از نظر ساختاری مشکل دارن اما pgd برای این انجام میشه که از تولد یه بچه بیمار جلوگیری بشه 

سلام بچه ها . من این ماه انتقالم منفی شد الان پریود شدم . چه کارهایی انجام بدم یا چه چیزایی بخورم که تقویت بشم چون جنین ندارم دوباره باید تخمک کشی کنم. الان تو پریودی چه کارهایی انجام بدم؟ و اینکه چقدر فاصله بدم بین دو پانکچر؟ چون فرش بودم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
@سهاستاره     سهاستاره جون خیلی محبت کردی من تونستم از داروخانه دکتر شریفی استرادیول سفا ...

خواهش میکنم عزیزم.خیلی سخته که علاوه بر استرس بارداری همش استرس پیدا کردن دارو هم داشته باشیم. ایشالا که به سلامتی و دل خوش این دوره رو بگذرونی

💚💖
بله عزیزم فکر کنم دو روزه بی ۴ سلولی بود بهترینش ولی خب دفعه دوم سه تاشو گذاشتن بیرون دوتاش بلاست ...

چقدر عالی که بلاست شدن

من جرات نمیکنم بگم جنینامو بررسی کنن اگه مناسبه بلاست هستن بزارن برای بلاست 

میترسم از بین برن

شما قبلا مرکز دیگه هم بودین که براتون بلاست کرده باشن؟

چون شرایط همسرت مثله همسر منه میپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810