2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043775 بازدید | 684338 پست
فدات شم دوستم قربونت برم. خودت چی شد انتقال دادی گل پسری رو یا نه؟

نه قربونت ان شاءالله تقریبا دوازده روز دیگه پریود میشم دکتر گفته اول تا سوم پریودیم برم توکل بخدا تا ببینیم چندم سیکلم انتقال میده

نه قربونت ان شاءالله تقریبا دوازده روز دیگه پریود میشم دکتر گفته اول تا سوم پریودیم برم توکل بخدا تا ...

خب پس خیلی نزدیکی به مامان شدن. انشالله همه چی عالی برات پیش میره گلم ❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان فقط ۳۰ میل موجوده ولی اشکال نداره چندتا بخور در روز من این کارو میکردم 

باشع سارا جونم..مرسی مهربونممم 🤗🤗😘

الارژنین هم خوردی سارا،؟

بعد راستی آزیترومایسین رو نگفتن چجوری بخوری ؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
کجا میری والله اگه همون اول اسپرم ایگرگو تزریق کنن که خیلی خوبه من نمیدونم چرا برایه ما این کارو نکر ...

عزیزم اسپرم y رو نمیشه جدا کردشاید در اینده بشه اما در حال حاضر  بعد از لقاح و تشکیل جنین با جدا کردن یه سلول از جنین و ازمایش روی اون کل کرموزوم ها رو بررسی میکنن که یکی از اونا هم کرموزوم جنسی هست  

خب پس خیلی نزدیکی به مامان شدن. انشالله همه چی عالی برات پیش میره گلم ❤❤

مرسی جیگر  ان شاءالله ان شاءالله😍 من ب دلم افتاده توهم با اولین انتقال مامان میشی خداروشکر دکتر خوبی خدا سر راهت قرار داد 

عزيزم فقط يچيز خواهرانه بهت ميگم حتما حتما همسرت تو مراكز ناباروري ازمايش بده ما ٥ سال بهمون ميگفتن ...

این دوستمون در هر صورت کاندید میکرو هست چون اگه اشتباه نکنم خودش هم لوله هاش مسدوده حتی اگه همسرش هم اکی باشه ، تعیین جنسیت هم نخواد برای بارداری دوم باید میکرو کنه

عزیزم اسپرم y رو نمیشه جدا کردشاید در اینده بشه اما در حال حاضر  بعد از لقاح و تشکیل جنین با جد ...

عزیزم برای این کار باید درخواست بدیم. تا برای هر میکرو اینکارو میکنن؟

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای

سلام خانم های گل

من ماه دیگه انتقال دارم بعد ۷۰ تا استرادیول دارم کمه نه؟؟

من تا ۱۳سیکل که میخوام برم سونو ۴۰ تا باید بخورم بعد ۳۰ تا دیگه میمونه برام

می ترسم گیرم نیاد بعدا

به نظرتون الان به فکر استرادیول باشم؟؟

شما رویان بودی؟ عزیزم جنینات رو چند روزه فریز کردن؟ بهترینشون کیفیتش چطور بود؟

بله عزیزم فکر کنم دو روزه

بی ۴ سلولی بود بهترینش

ولی خب دفعه دوم سه تاشو گذاشتن بیرون دوتاش بلاست شدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باشع سارا جونم..مرسی مهربونممم 🤗🤗😘 الارژنین هم خوردی سارا،؟ بعد راستی آزیترومایسین رو نگفتن چجو ...

من واسه قبل پانکچر اینا رو خوردم روزی دوتا ال آرژنین خوردم ولی انشالله برای انتقال بیشتر میخورم. آزیترو هم ۱۱ دونه دکترم گفته بود بخورم روز اول دوتا بعد روزی یکی

اره حق داری اینطوری ادم هایپر میشه انشالله به حق فاطمه زهرا انتقال بعدیت مثبت میشی

ان شاالله خیلییی برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه عزیزم تعیین جنسیت فقط در صورت درخواست شما انجام میشه 

نه اینکه از لحاظ کروزومی جنین رو ارزیابی کنن. خودشون انجام نمیدن روی هر جنینی؟

زن نوین ،دختر نجیبی است که عشقش به یک ازدواج موفق ختم شود، همسری نیست که در خفا از خیانت‌های شوهرش رنج بکشد_ پیردختری نیست که در حسرت عشق نافرجام جوانیش بسوزد، او قربانی شرایط رقت‌بار طبیعت سرکوب شده‌اش نیست.زن نوین قهرمانی است که مستقلانه از زندگی طلب می‌کند، که اعتماد به‌نفس دارد، که علیه بردگی جهانی زنان در مقابل دولت و خانه و جامعه می‌ایستد، که به عنوان نماینده هم‌جنسانش برای حقوقش می‌جنگد.          📕 آزادى_زنان✍ #الکساندرا_کولنتای
سلام عزیزای من  شرمنده همتونم که این یک هفته خوهرای گلمو نگران نکردم حلال کنید من شنبه پانکچر ...

عزیزم خیلی برات خوشحالم انشاالله که با اولین انتقالت میشی مامان دوتا فندق😍😍

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
مرسی جیگر  ان شاءالله ان شاءالله😍 من ب دلم افتاده توهم با اولین انتقال مامان میشی خداروشکر دکت ...

الهی آمین. فدای دلت. آره واقعا بعد خدا ایشون فقط چه اشتباهی کردم بار اول وقتم روحم روانم پولم رفت اینجا هم خودم هم همسرم آرامش داریم. بیمارستان عرفان هم عالی بود 

2810