2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
ببخشید شما اطلاع ندارین چقدر احتیاج داریم ب این دارو؟ شما روزی چند تا استفاده می کنید؟ من روزی ۶ ت ...

عزیزم دکتر به من گفت تا تشکیل قلب بخور و دیگه بعدش نیاز نیست، بستگی به نظر دکترت داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من این هفته میرم هنوز نرفتم بعد دو تا انتقال بلاست قبول می کنن. قبلش میگفتن هنوز زوده😕

سلام شوره جون رفتی بسلامتی دکتر؟قبول کرد برا آزمایش وهیسترو؟

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من دقیق نمیدونم فقط میدونم 22تا تخمک داشتم 5تا جنین شدن نمیدونم باقی تخمکام چیکار کردن

تو همه تخمکا اسپرم تزریق میکنن ولی تخمکا یا پوچن یا ضعیف بارور نمیشن منم15 تا داشتم 5جنین دارم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
اسپرمش صفره از کجا بدونم سرعتشون و مورفولوژی پایینی داره؟

آهان، پس حتما زیر نظر اورولوژ باش، چون مورفولوژی  اسپرم همسر من ۲ بود و بعد با مکمل شد ۴. مورفولوژی همون ساختار  اسپرم رو نشون میده که چقدر شکلش مناسبه. سرعت هم که تو میکرو عملا به درد نمی خوره.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
من مرکز دکتر رستمی شیراز انجام دادم دکترم رستمی هس

به سلامتی، ان شاالله این دفعه هم نتیجه میگیری عزیزم، چندتا سوال ازتون داشتم، درخواست دوستیمو قبول کنی ممنون میشم

عزیزم بعد انتقال سونو و آزمایش ها گرونن لطفا هرکی میدونه جواب بده🙏🙏🙏

بعد انتقال تا زمانی که مثبت نشی سونویی نداری انشالله مثبت که شدی سونو یاک و قلب ۳۵۰ تومن سونوغربالگری ۵۰۰ تومن ازمایش غربالگری ۱ تومن اگرم این وسطا واست ازمایشای خاص بنویستن بحثش جداست ولی دیگه بیشتر از این نمیشه تا عربالگری سوم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
استرادیول بهت گفتن از چند روز بعد تزریق دوم دیفرلین شروع کن؟ منم باید بزنم 

نه گلم

فقط گفتن دوهفته بعد تزریق امپول دوم بیا

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
2810