2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043843 بازدید | 684348 پست
حتی اسم نون سوخاری هم میاری حالت تهوع میگیرم کلا با همه چی حالم بده

همش نشونه ی اینه که جنینت خیلی خوب داره رشد میکنه اینو وقتی رفتم بیمارستان سرم بزنم پزشک کشیک گفت بعدش که رفته بودم سونو دکترم گفت ماشالله رشد خیلی خوبی داشت

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

خانمایی عزیزی ک استرادیول استفاده کردین،تا چند ماهگی باید مصرف بشه؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزيزم 😘منم از بچگي دوست داشتم مادر يك دختر بچه باشم توي خيلي از مقالات خوندم اي وي اف شانس دخترزاي ...

اتفافا تو لقاح ازمايشگاهي شانس پسر شدن بيشتر هستش ٥٣ درصد به ٤٧ درصد 

منم دختر ميخاستم و تو سونو NT گفت ٩٠ درصد پسره خدا كنه اشتباه كرده باشه

گفت از بیرون گرونتر بخر گفتم میخرم چی میگید شما دل نشکن دل نشکن تو هرجمعی مخالف و موافق هست شما مواف ...

نه عزیزم من به آدم پرخاشگری مثل شما هرگز نمی گم چطور حرف بزنه. اگر دقت کنی جملمو جمع بسته بودم.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ممنون باشه الان قبول میکنم

ببخشید شما اطلاع ندارین چقدر احتیاج داریم ب این دارو؟

شما روزی چند تا استفاده می کنید؟

من روزی ۶ تا

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ببخشید جسارتا اگه دوست داشتین جواب بدین شما چله ی شهدا(توی تاپیکاتون دیدم) گرفتین،حاجت روا شدین؟

سلام بله عزیزم من هم نذر چله شهدا کردم هم نذر امام رضا و به نیازمندان غذا دادم خداروشکر حاجت روا شدم 

انشاالله بحق شهدا شمام حاجت روا بشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
همش نشونه ی اینه که جنینت خیلی خوب داره رشد میکنه اینو وقتی رفتم بیمارستان سرم بزنم پزشک کشیک گفت بع ...

خداکنه

اخه من بالا میارم و میفتم به لکه بینی

دیشب اخر شب تا صبح حالت تهوع نداشتم 

تا قبلش التماس به خدا میکردم قطع بشه ولی دیشب که قطع شد مردم از استرس فکر کردم چیزیشون شده گفتم خدایا غلط کردم حالت تهوعمو برگردون😂

تا صبح نخوابیدم هی به چیزایی که حالمو بد میکنن فکر میکردم که ببینم تهوع میگیرم یا نه😅

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بله عزیزم من هم نذر چله شهدا کردم هم نذر امام رضا و به نیازمندان غذا دادم خداروشکر حاجت روا شدم ...

هزار بار ممنونم ک دعام کردی

الهی ب سلامتی نی نیت رو بدنیا بیاری و همیشه ذوق داشتنش رو بزنین

خانمایی عزیزی ک استرادیول استفاده کردین،تا چند ماهگی باید مصرف بشه؟

بستگی به دکترتون داره توی مام و دکتر عارفی وقتی سونوی اول بشی میگن هفته ای یکی کم کنی تا تموم بشه

من پنج هفته سونو شدم دکتر بهم گفت کم کم قطع کن

بستگی به دکترتون داره توی مام و دکتر عارفی وقتی سونوی اول بشی میگن هفته ای یکی کم کنی تا تموم بشه م ...

اُ پس زیاد لازم میشه

روزی چند تا می خوردین شما؟

هزار بار ممنونم ک دعام کردی الهی ب سلامتی نی نیت رو بدنیا بیاری و همیشه ذوق داشتنش رو بزنین

فدات عزیزم

شک نکن به موقع مامان میشی

فقط به این باور قلبی برس که تا خدا نخواد نمیشه و راضب بشی به رضای خدا

من همیشه به زور از خدا میخواستم ولی این سری از ته قلبم راضی شدم به رضای خدا و هرچی در صلاحمه و موقع انتقال هیچ استرسی برعکس سری قبل نداشتم

چشم عزیزم، پیگیری میکنم بهت خبر میدم عزیزم بهت درخواست دوستی دادم قبول کن

خدا خیرتون بده اگه رفتین و داشتن

برا اون دوستمون ک خریدین و کارش راه افتاد میشه لطفا واسه منم بخرین

اُ پس زیاد لازم میشه

اره بعضی بچه های اینجا که تا سه ماهگی خوردن

2810