2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043855 بازدید | 684348 پست

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم 

برای میکرو انجکشن اسپرم راببخشید باروش استمنا میگیرن یا از بیضه با جراحی میگیرن؟

و اسپرم را همون روز تخمک کشی میگیرن؟چون من و همسرم همراه دیگه ای نداریم می‌خوام ببینم هر دو مون را توی یه روز بیهوش میکنن؟

انشاءالله به حق شش ماهه امام حسین با همین انتقال یه بارداری موفق درپیش داری 

خدا از دهنت بشنوه

خیلیی برام دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکشنبه دوباره وقت گرفتم با دانایی ک میشه ۱۰ سیکلم دیگه نمیدونم کی انتقال بدن ولی ب دانایی گفتم میخوا ...

من میخوام اول روحیه امو تقویت کنم و استرسمو کنترل کنم.بعد برم

😉

آره ...تازه اون یه دونه ام بعد از سه روز یادش افتاده یه اسپرمی توش هست و باید یه کارایی باهاش بکنه.. ...

😃😃😃

الهی بحق امام زمان با همین باردار بشین😍😍

کی انتقال دارین؟

بمن گفتن شنبه صبح زنگ بزن

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام دوستان عزیز به ما گفتن میکرو انجکشن باید بکنید. دکتر همسرم دکتر عباسی بودن .اصفهان هستیم. د ...

عزیزم حرف اول ذو توی اصفهان دکتر احمدی و دکتر کلانتر می زنن

آدرسشون مشتاق دوم

البته من خودم اصفهان نیستم و اسم دکتر شما رو نشنیدم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
ببخشید یه سوال دیگه هم دارم  برای میکرو انجکشن اسپرم راببخشید باروش استمنا میگیرن یا از بیض ...

بله اگه آقا ازو اسپرمی نباشن اسپرم ب روش استمنا گرفته میشه (معمولا در نود و نه درصد موارد همون روز تخمک کشی)

هیچ نگران نباش منم بدون همراه می رم همیشه

تازه خیییییییلیا که میان اونجا بدون همسراشون میان(ب جز روز انتقال و گرفتن نمونه اسپرم ک حتما باید شوهرتون باشن) 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
[QUOTE=199077739]عزیزم اگه کسی بخواد قطعا با یبار پیام شمام میبینه ۶۰بار نمیزارن که چیزایی هم که شما ...

صد در صد از داروخونه میخرم که از شرایط نگهداریش مطمعنم بعدشم اینجا همه دونه دونه میخونن اگه شما جدیدی نمیدونی بدون اینجا همه صفحات خونده میشه

چتای شما مزاحمه بین چتایی که ممکنه کسی سوال واجب داشته باشه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
سلام بچه ها، امروز رفتم دکتر ،سن بارداری رو میگه پنج هفته رو پنج روز، میگه بر اساس اخرین پریودت میگم ...

منم رفتم سونو 5 هفته و 1 روز فقط ساک بارداری رو دید، تازه خونریزی هم داشتم. چهارشنبه مجدد رفتم بعد دو هفته هر دوتا جنین با قلب خدا رو هزار مرتبه شکر بودن. بابت خونریزی که داشتم هم گفت پشت یکی از ساک ها خونریزی دارم. گفت استراحت کنم اما به من مرخصی نمیدن با اسنپ میرم اداره میشینم پشت میزم تا برگردم خونه. ولی میام خونه دیگه دراز میکشم فقط برای دسشویی و کار واجبی باشه بلند میشم. سن بارداری رو هم گفت میشه تعداد روز بعد انتقال +14. استرس نگیر الکی عزیزم

عزیزم علایم چسبندگی چیه؟ منم توی سی هفته کورتاژ شده بودم.

برای من هیچ علامتی نداشت و تا هیسترو نشدم نفهمیدم

دکتر میگه یه نشونه اش اینه که ضخامت خوب بالا نمیره

بازم نمیدونیم قدیمی بوده چسبندگی یا بعد از سقط اسفند ماهم ایجاد شده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
آخی متاسفم انشالله زود نتیجه بگیری Era biopsy انجام دادی؟ منهم انجام دادم هرجایی روش کارشون فرق دا ...

حالا اینجا سالپینگوگرافی رو قبول ندارند و میگند هیستروسکوپی دقیق تره. 

بیوپسی اندومتریوم انجام دادم، واسه سلولهای nk و سلولهای پلاسما که سی دی مارکر های cd58 و cd138 هستند. اینجا ازمایش خون سی دی مارکرها رو قبول ندارند‌ و مستقیم بیوپسی اندومتر انجام میدند. متاسفانه هر دو بالا بود.

واسه اولی بهم پردنی و سرم دادند. واسه دومی یه دوره انتی بیوتیک خوردم و مجدد رفتم بیوپسی که انتی بیوتیک تاثیر نداشت و مجدد دو نوع انتی بیوتیک دادند و بار سوم رفتم بیوپسی که باز انتی بیوتیک تاثیر نداشت. در مجموع واسه عفونت مزمن (cd138) من سه نوع انتی بیوتیک خوردم ولی تاثیر نداشت. دیگه الان بهم کپسول واژینال باکتری شیر دادند و گفتند توی طول بارداری باید استفاده کنم 

آخی متاسفم انشالله زود نتیجه بگیری Era biopsy انجام دادی؟ منهم انجام دادم هرجایی روش کارشون فرق دا ...

فکر کنم با هیستروسکوپی هم تشخیص میدند. چون توی برگه من وضعیت لوله ها رو نوشته. از یه محلول نمکی استفاده میکند و لوله ها رو پر میکنند و بعد با هیستروسکوپ عکس میگیرند (مثل همون عکس رنگی)

2810