2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043848 بازدید | 684348 پست
اخه همسرم نوشته مشکلی نداری نرمال فقط به خاطر تعیین جنسیت میکرو باید بکنیم مثلا ممکنه تعدادجنین که م ...

قربونت برم عزيزم زنده باشي. من از دكترم پرسيدم گفتش الان ديگه اكثر دكترا فقط ميكرو ميكنن و اي وي اف نميكنن چون درصد موفقيت ميكرو بيشتره. وقتي اينجوري گفته صد در صد پاسخگويي ميكرو بهتره و جنين بهتري تشكيل ميشه. عزيزم براي من ١٥ تومن شد ميكرو البته بدون تعيين جنسيت. با تعيين جنسيت فكر ميكنم حدود ٢٥ تا ٣٠ تومنه بازم بچه ها بهتر ميدونن. خداروشكر كه همسرت مشكلي نداره اميدت بيشتره عزيزم انشالله هرچي خيره همون بشه برات.

خداياشكرت....❤️ 
اخه همسرم نوشته مشکلی نداری نرمال فقط به خاطر تعیین جنسیت میکرو باید بکنیم مثلا ممکنه تعدادجنین که م ...

عزیزم الان دیگه همه جا میکرو میکنن .ولی چون ای وی اف اسمش شناخته تر هست ای وی اف میگن .دوستمون فرقش رو بهت گفت .هزینه ها هم تو مراکز خصوصی و دولتی فرق داره 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گفت از بیرون گرونتر بخر گفتم میخرم چی میگید شما دل نشکن دل نشکن تو هرجمعی مخالف و موافق هست شما مواف ...

اي بابا بيخيال يه بحث كوچولو اينقدر يهويي بزرگ شد. ماماناي اينده به اعصاب خودتون مسلط باشيد ني ني ناراحت ميشه😝😝

خداياشكرت....❤️ 
منم دو تا انتقال منفی داشتم آزمایش های ایمنی انعقادیو دادم فهمیدم مشکل انعقادی دارم این سیکل قراره د ...

آزمایش ها رو کامل انجام دادین من گفتم باز یسری رو برام نوشتن

خدایا شکرت
قربونت برم عزيزم زنده باشي. من از دكترم پرسيدم گفتش الان ديگه اكثر دكترا فقط ميكرو ميكنن و اي وي اف ...

یعنی فقط میکرو ۱۵ ملیون یا با پانچر وانتقال و دارو 

با اولین انتقال مثبت شدین؟مشکل خودتون بود یا همسرتون 

اینکه من شنیدم میکرو برای اونایی خوبه که شوهراشون مشکل دارن ببخشید یه سوال دیگه ۵۷ ملیون اسپرم خوبه اخه دکتر زنان خودم گفت تعدادش کمه دکتر اورولوژی گفته خوبه

تازه فکر کرده لطف میکنه ارزون ترم داره میده تو این راه کار کشته شدیم والا😂😂😂

اتفاقا پیام شما رو مخ تر و خارج از بحث ناباروری هستش لطفا غیبت خالع زنکی دارید میتوتید برید جای دیگه اگه تو این راه کار کشته هستید باید اطلاع داشته باشید که خانومی که با نازایی سر میکنه همینطوریش دلشکسته هستش شما لازم نیست جلوی جمع ضایعش کنید 

شل کننده عضلات چه قرصیه؟ ممنونم عزیزم حتما میپرسم. 

من خودم مشکل شما رو داشتم .یعنی دست خودم نیست وقت معاینه یا سونو واژینال رحمم منقبض میشه یا خودم رو سفت میگیرم .واسه انتقال که شد خیلی سعی کردم خودمو شل بگیرم که دکتر بتونه برای باز کردن دهانه رحم راحت تر باشه هی به خودم میگفتم کلا ۵ دقیقه است راحت باش.بعدش دوستم گفت میتونستی قرص شل کننده عضلات  بخوری تا سفت نگیری خودت رو .گفتم شما هم اگه دکترت اجازه داد میتونی قبل انتقال بخوری .

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
اي بابا بيخيال يه بحث كوچولو اينقدر يهويي بزرگ شد. ماماناي اينده به اعصاب خودتون مسلط باشيد ني ني نا ...

😂😂😂فازشون قشنگه 

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اتفاقا پیام شما رو مخ تر و خارج از بحث ناباروری هستش لطفا غیبت خالع زنکی دارید میتوتید برید جای دیگه ...

😂😂😂فشار نیار به خودت نصف ناباروری واسه عصبی بودنه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
اوکی بقیه صحبت ها برمیگرده به تربیت خانوادگی دیگه 😂😂 خداروشکر مشکل ناباروری ندارم 

خوش به سعادتت بنده خاص خدایی 

چون یجوری از دلشکستگی گفتی گفتم لابد توام مثه ماها چندسال دوییدی 

سلام ببخشید مامان سوفی دکتر اورولوژی به ما گفته به خاطر اینکه میخوایم تعیین جنسیت کنیم باید میکروکنی ...

ببخشید که من جواب میدم.

توی ای وی اف، اسپرم ها رو میذارند کنار تخمک و اجازه میدند که خودش اتفاقی وارد تخمک بشه (بعدش باید جنین ها رو تعیین جنسیت کنند تا اون جنسیتی که میخواهید رو داشته باشید)

توی میکرو  یه اسپرم رو میگیرند و تزریق میکنند به تخمک ( روش پیشرفته تر ای وی اف) (این فقط فکر منه که شاید از همون اول توی روش میکرو میتونند درصد تشکیل جنینهای مورد نظر رو بالا ببرند و دیگه بعدش تعیین جنسیت نخواد)

واسه کسانی که مشکل ندارند دو تا روش فرق چندانی نمیکنه واسه کسانی که اسپرم مشکل داره  خوب صد درصد میکرو بهتره.

شما میدونید که قیمتش چقدر متفاوته؟ 

2810