2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044061 بازدید | 684355 پست
واسه من ان تی اول گفت دختره بعد رفتم یه چیز شیرین خوردم اومدم گفت حالتاش به پسر هم میخوره  سون ...

خيلي جالبه كه هفته ١٦ اشتباه گفته من موندم   چطوري ١٢ هفته و سه روز فهميده پسره 

خيلي جالبه كه هفته ١٦ اشتباه گفته من موندم من را  چطوري ١٢ هفته و سه روز فهميده پسره

والا اینی که من رفتم سونو ۴ بعدی بود 

دستگاه پیشرفته 

رادیولوژیست هم با تجربه 

دیگه چی میدونم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم امیدوارم خوب و سرحال باشی

عزیزم از دکتر مشایخی پرسیدم چه مدت بعد از انتقال منفی بهتر هست انتقال بعدی (سیکل لانگ) رو شروع کنیم؟ جواب دادن سه ماه بعد

حالا من ۴خرداد انتقال دادم ۲۲خرداد و ۲۲ تیر پریود شدم. پریود مرداد میتونم برم؟یا منظور از سه ماه شهریور میشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خيلي جالبه كه هفته ١٦ اشتباه گفته من موندم   چطوري ١٢ هفته و سه روز فهميده پسره

براي منم ١١ هفته و ٣ روز تو ان تي سمت راستي رو گفت پسر تو انومالي هم گفت پسر

خداياشكرت....❤️ 
براي من را خدا كنه اشتباه كرده باشه  حالا شنبه nipt ميدم جواب اون ديگه صد در صده

سیلویا جون بعد از انتقال چند روز استراحت کردی؟

مکملها رو تا روز آزمایش مصرف کردی؟ غذا چی بیشتر خوردی؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سیلویا جون بعد از انتقال چند روز استراحت کردی؟ مکملها رو تا روز آزمایش مصرف کردی؟ غذا چی بیشتر خورد ...

به سلامتي كي انتقال داري؟ 

مكمل ها را تا مثبت شدن خوردم ، ٤ روز استراحت كردم و بيشتر به سمت جپ مي خوابيدم ، رژيم غذايي خاصي نداشتم ولي نشاسته گندم و شير سويا و اناناس را خوردم ٤-٥ روز اول 

انشالله اينبار نتيجه ميگيري 🙏

سلام عصرتون بخیر،،یه سوال،،میگم دلدرد وصدا دادن شکم توبارداری طبیعیه ؟؟یا نه؟اخه دلم درد میکنه وصدا میده همش هیچ حس خوبی ندارم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه عزیزم پلی کیستیک نیستی پلی کیستیکو مینویسن.pco

pco فک کنم تنبلیه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

@زینبی_بابا    

زینبی جون یه سوال دیگه هم دارم

مگه نمیگن بعد از انتقال، سه روز جنین در رحم معلق هست. با این اوصاف بنظر شما چه تاثیری داره کجای رحم جنین رو بزارن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
باز خوبه که زنگ زدی ن دیگه باید پریود بشی تا سیکل شروع بشه البته ماما به من گفت پری هم نشی اشکال ند ...

خلاصه ممنون خداخیرت بده.نمیدونم دیگه والا چه بلاهایی میخان سرمون بیارن.

شماهم تو سیکل انتقال هستید؟اگه دوسداری جواب بده

به سلامتي عزبزم  دكتر نسخه كرد من از داروخانه ي ابن سينا گرفتم و خود ماما هاي ابن سينا برام تز ...

عزیزم یخچالیه؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810