2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043760 بازدید | 684336 پست
جديدا ؟ اخه سونوهاي سالهاي قبل قديمي بوده 

تقريبا سه سال پيش

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براي من را خدا كنه اشتباه كرده باشه  حالا شنبه nipt ميدم جواب اون ديگه صد در صده

ان شاالله هموني باشه كه ميخواي 

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
خانمی داروخانه هلال احمر بوشهر داره استرادیول رو 

عزیزم زنگ زدم گفتن ندارن.بعد دو ورق بیشتر بهم نمیده میگه برو تا بیست روز یکماه دیگه که باز دورق بهم بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
یعنی الان من برم دو ورق نمی ده؟ من یه ماه پیش گرفته بودم ازشون 

چرا چون یکماه پیش گرفتی بهت میده.والله من اونروز رفتم دکتر بهم نسخه داده بود ۱۰۰تا گفت فعلا داشته باش تابعد رفتم بیشتر دو ورق نداد گفت برو تا بیست روز دیگه

ما خوب انتقالی هستیم خیلی احتیاج داریم هرچی بهش گفتم بهم نداد اخه با دورق میشه چندروز استفاده کرد.هر جای دیگه هم زنگ میزنیم ندارن 

ما خوب انتقالی هستیم خیلی احتیاج داریم هرچی بهش گفتم بهم نداد اخه با دورق میشه چندروز استفاده کرد.هر ...

من شیراز و بوشهر رو گشتم فقط همونجا داشت منتها من از قبل استرادیول داشتم منتها برای بعد کم میارم 

شما روز چند انتقالی؟

من شیراز و بوشهر رو گشتم فقط همونجا داشت منتها من از قبل استرادیول داشتم منتها برای بعد کم میارم&nbs ...

عزیزم من تازه میخام سیکل وشروع کنم به امیدخدا ماه قبل نشد بخاطر استرادیول الان منتظر پریودم که برم توسیکل انتقال

@زینبی_بابا     زینبی جون یه سوال دیگه هم دارم مگه نمیگن بعد از انتقال، سه روز جنین در ...

ببخشید من جواب میدم ..حرکت جنین تو رحم خیلی کند و محدوده...توی سه روز خیلی نمیتونه جا به جا بشه ..تو همون محدوده ای که هست سرگردونه...مثل یه مورچه که میوفته تو ظرف عسل...معلقه ولی حرکت زیادی نداره که ویراژ بده مثلا از پایین شهر بره بالا شهر...خلاصه که دنیاییه اون تو...

2810