2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043763 بازدید | 684336 پست
عزیزم شما گفتید یه جنین پسرتون مشکل ژنتیکی داشته  مشکلش چی بوده دقیقا؟؟؟ چون به منم همینو گفت ...

نمی دونم همین جوری بهم گفتن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله عزیزم رفتم شش هفته پنج روز 

سلام عزیزم خوبی 

رفتی قلب کوچولوش رو دیدی ؟؟

دکتر دوباره کی بهتون گفت برین پیشش؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

سلام خانما من وسط سیکل انتقالم و شدیدا احتیاج ب استرادیول دارم

کسی این قرص رو داره ک احتیاج نداشته باشه

خواهش می کنم کمک کنید اگه می تونید

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
برا تشخیص کرونا. چند روز بود همش سرفه خشک داشت

سلام گلم خوبین.همسرتون جواب اسکنشون چی شد؟منم سرفه خشک دارم قفسه سینم درد خفیف داره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
ن فقط گفت امپولارو بزن.پریود شدی بیا.گفت اگه تا دوهفته نشدی دوباره بیا .ولی من میخام زودتر بشم

خوب پس حتما نوع سیکل شما فرق داره 

عجله نکن .استرس هم نداشته باش .همیشه همین استرس باعث تاخیر میشه 

فقط یه وقت نری مواد قاعده آور مثل رازیانه و یا زعفرون بخوری

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آخی خدا خیرشون بده❤️ آخه شنیدم میگن یکم باید فعالیت داشت که خونرسانی به رحم بشه و از این حرفا بعضیا ...

من آب خیلی میخورم هر یه ساعت میرم سرویس بهداشتی همینقدر تحرک بنظرم بسه ..

۲۵سالمه..۵سال ناباروری دارم یه ساله دارم میرم دکتر

سلام عزیزم خوبی  رفتی قلب کوچولوش رو دیدی ؟؟ دکتر دوباره کی بهتون گفت برین پیشش؟

اره عزیزم رفتم خداروشکر قلبشم دیدم گفت دارو هام رو مثل قبل ادامه بدم برام ازمایش نوشت دوهفته بعد دوباره برم شما داروهاتون رو کم نکردن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

خانما خواهش می کنم اگه کسی قرص استرادیول اضافی داره بمن اطلاع بده

خواهش می کنم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من آب خیلی میخورم هر یه ساعت میرم سرویس بهداشتی همینقدر تحرک بنظرم بسه .. ۲۵سالمه..۵سال ناباروری دا ...

انشالله که با خبرای خوب بیای😍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خانما خواهش می کنم اگه کسی قرص استرادیول اضافی داره بمن اطلاع بده خواهش می کنم

سلام عزیزم شما کجایی؟ من 120 تا دارم ولی رشتم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810