2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043763 بازدید | 684336 پست
سلام،سیلویا جان منم دکترم عارفیه و به امید خدا اگر مشکلی نباشه ۱۰ روز دیگه انتقال دارم،میخواستم بگم ...

به سلامتي عزبزم 

دكتر نسخه كرد من از داروخانه ي ابن سينا گرفتم و خود ماما هاي ابن سينا برام تزريق كردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اتفاقا برای من خیلی دیر بالا میره .همون ۵۰ هزار هم میخوردم بهتر بود ولی خوب دو تا دکتر بهم گفتن رو ...

همین الان اینستاگرام دکتر مشایخی سوال و جواب گذاشت. سه تا سوال منو اینجوری جواب داد

_ چرا در رویان انتقال با سونو انجام نمیشه؟ هر مرکزی روش کار خودش رو داره

_ آمپول gcsf و hcg چقدر در موفقیت انتقال اثر دارن؟ تغذیه و مولتی ویتامین ها چطور؟ اثر اثبات شده ای ندارن، تغذیه تاثیری نداره

_ چه مدت بعد از انتقال منفی بهتر هست انتقال بعدی (سیکل لانگ) رو شروع کنیم؟ سه ماه بعد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام دوستان  ميخاستم بدونم كسي بوده جنسيت را تو سونو NTبهش گفته باشن و بعدا معلوم شده باشه درس ...

مبارک باشه چراحالت گرفته شد گلی، خداروشکرکن ویادسختیایی که کشیدی بیفتی بایدسجده شکربجابیاری گلم  

سلام دوستان  ميخاستم بدونم كسي بوده جنسيت را تو سونو NTبهش گفته باشن و بعدا معلوم شده باشه درس ...

جالبه كه ٩٠ درصد گفتن، به من گفت يه چيزي سيخ گرفته بالا، ممكنه پسر باشه ولي اصلا معلوم نيست😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

واسه من ان تی اول گفت دختره بعد رفتم یه چیز شیرین خوردم اومدم گفت حالتاش به پسر هم میخوره 

سونو ۱۶ هفته داشتم برای طول سرویکس و جنین همون سونوگرافی قبلی رفتم گفت ۹۰ درصد دختره 

سونو انومالی گفت ۹۹ درصد پسر 

وقتی به خونریزی افتادم هفته ۲۴ باز رفتم سونو گفت پسر 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
واسه من ان تی اول گفت دختره بعد رفتم یه چیز شیرین خوردم اومدم گفت حالتاش به پسر هم میخوره  سون ...

واي پس بمون تا بدنيا بياد، ولي ميگن آنومالي دقيق ميگه

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
من و همسر و پسرم ، هر سه مون دختر دوست داريم من يبارم تعيين جنسيت كردم براي دختر ، متاسفانه جنسيت مع ...

الهيييي . عزيزم انشالله كه اشتباه شده باشه و هموني باشه كه ميخوايد😘😘

خداياشكرت....❤️ 
2810