2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
عزیزم قبل انتقال چه داروهایی بهتون دادن؟ از روز چندم قاعدگی داروهاتا شروع کردی؟منم شنبه میخوام برم م ...

قبل از انتقال من چون مشکل ایمنی اتعقادی دارم پردنیزول و اتنیل استرادیول و اسپرین و مولتی ویتامین و یدو فولیک و هپارین ازروز سوم شروع کردم من کیست هم دارم تخمدانام الان تیر میکشن نمیدونم میتونم کاری کنم تا موقع انتقالم از بین بره یا ن ایشالله موفق بشی برای منم دعا کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبل از انتقال من چون مشکل ایمنی اتعقادی دارم پردنیزول و اتنیل استرادیول و اسپرین و مولتی ویتامین و ی ...

ممنون عزیزم انشاءالله انتقال میدی و مثبت میشی نگران کیستات نباش اگه دکترت گفته موردی نداره نگران نباش اعتماد کن به دکترت

از خدا میخوام  به حق آبروی حضرت زهرا دامنت سبز بشه آمین.

😍😍خدایا شکرت
سلام عزیزم شما کجایی؟ من 120 تا دارم ولی رشتم

تو رو خدا؟

من الآن پستت رو دیدم

من آدرس میدم برام بی زحمت پست کن

خیر ببینی

خدا شادت کنه ک شادم کردی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
اره عزیزم رفتم خداروشکر قلبشم دیدم گفت دارو هام رو مثل قبل ادامه بدم برام ازمایش نوشت دوهفته بعد دوب ...

خدا رو شکر عزیزم انشاالله 120 سال بتپه قلبش

واسه من فقط استرادیول سه تا میخوردم گفت دوتا بخور 

وکرنه شیاف و دوفاستون رو اضاف کرد

چه آزمایشی واستون نوشت ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چقدر عالی. کاش بگی از کجا گرفتی ظاهرا خیلی از بچه ها دنبالشن. ثواب میکنی. راستی میتونم بپرسم قیمتش چ ...

سلام عزیزم ببخشید من کاربر تازه واردم اگه استرادیولاتون رو دارید من میخاستم چون هرجا میرم گیرم نمیاد انشاءالله انتقالم نزدیکه دکتر گفته گیرت نیاد انتقال کنسله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

@nilda71   میشه درخواستم رو قبول کنی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

خانما همسر من آزواسپرمی هستن ولی تو بافت بیضه یه چندتایی اسپرم پیدا کردن الان همسر من آزو انسدادی هستن یا غیر انسدادی؟یه بار یه پزشک ارولوژ از راه مقعد یه سو نو انجام دادن گفتن انسدادی نیست الان نمیدونم انسدادی حساب میشه یا غیر انیدادی؟

😍😍خدایا شکرت
بله عزیزم رفتم شش هفته پنج روز 

خیلی مبارکت باشه عزیزم💙 انشالله بسلامتی و خوشی بارتو بعداز 9ماه زمین بزاری و لذتش رو ببری.

خیلی محتاج دعام. چون منم فردا نوبت سونو دارم..

با اون تودلی کوچولوت برا منم دعا کن که فردا قلب تودلی من هم تو سونو دیده بشه و جنینم رشد کرده باشه...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
خیلی مبارکت باشه عزیزم💙 انشالله بسلامتی و خوشی بارتو بعداز 9ماه زمین بزاری و لذتش رو ببری. خیلی مح ...

حالت رو درک می کنم

الهی قلبش تا صد سال دیگه مرتب بزنه

سلام عزیزم شما کجایی؟ من 120 تا دارم ولی رشتم

خانم من خیلی منتظر جوابتونم

خدا بهتون شادی و سلامتی بده

بی زحمت هر وقت آنلاین شدین جوابم رو بدین

خیلی مبارکت باشه عزیزم💙 انشالله بسلامتی و خوشی بارتو بعداز 9ماه زمین بزاری و لذتش رو ببری. خیلی مح ...

عزیزم انشاالله فردا بری سونو و قلب کوچولوشو ببینی و خوشحالترین مامان دنیا بشی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2810