2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043865 بازدید | 684348 پست
بعضی دکترا نظرشون اینه که مکمل تاثیر نداره اما کسانی که آزو اسپرم نیستند، تغذیه و شرایط محیطی حتما ر ...

عزیزم ما یه سال بلکه هم بیشتر دارو درمان برا همسرم انجام دادیم که اسپرم همسرم حداقل یه ذره بهتر بشه هر دارویی که خوب باشه مصرف کرد و براش تجویز کردن تو دوره های مختلف اما هربار خوب که نشد نسبت به دفعه قبل بدتر شد که دست آخر دکترا به این نتیجه رسیدن گذر زمان برای ما حیاتیه و شاید اگه الان ای وی اف نکنیم دیگه نشه از اسپرم همسرم استفاده بشه مجبور به استفاده از اهدایی بشیم آخرین اسپرموگرام  همسرم اسپرمش  کلا به یک میلیون رسید  حالا مشکل تا مشکل فرق میکنه برای هر شخصی برای ما که اینطور بود  اگه یه درصدم دارو و برنامه غذایی برامون تاثیر داشت بازم ادامه میدادیم اما هییچچچچچ فعلا که شکر خدا 15 تا جنین داریم خدا یارمون باشه و برامون بخواد همین بار اول نتیجه بگیریم برامون کافیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دکتر علیرضایی میرم مرکز مام توی سونوم نوشته hemorrhagic cyst (کیست خونریزی دهنده) نمیدونم همون پلی ...

خب پس کیستت نوع معمولی نیست دکترت تشخیص داده باید برداشته شه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چیه همسر من مشکلش گفتن مادرزادیه یعنی بیضه هاش خوب نزول نکرده و کوچیک تر از سایز نرمالشه و بر ...

نه  ژنتیکش که ظاهرا خوبه...ان شاءالله جنینهای خوبی برات تشکیل میشه و به زودی زود مامان میشی😍😍

ان شااله که به زودی جواب میگیرید. و مامان بچه های سالم و خوشگل میشی

ممنون عزیزم انشاالله خدا به هممون کمک کنه هرکی تو این  راه قدم گذاشته یا میذاره

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خانما من امپول بوسرلین میزدم تموم شده ولی هنوز پریود نشدم که برم انتقال یک هفتس تاخیر دارم.چیکارکنم ...

مگر بهت تاریخ مجدد سونو رو ندادن 

به من گفتن چه پریود شدی چه نشدی بیا

فکر کنم بوسرلین رو باید ادامه میدادی

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
دکتر علیرضایی میرم مرکز مام توی سونوم نوشته hemorrhagic cyst (کیست خونریزی دهنده) نمیدونم همون پلی ...

این پلی کیستیک نیست عزیزم پلی کیستیک گیست های ریزی هست داخل تخمدان و داخلشم خون نیست ولی این کست باید درمان بشه

نه عزیزم اخر ماه میرم ان شاالله ببینم انتقال میدن یا نه

انشاالله که ماه بعد با خبر مامان شدنت بیای

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نه  ژنتیکش که ظاهرا خوبه...ان شاءالله جنینهای خوبی برات تشکیل میشه و به زودی زود مامان میشی😍😍

مرسی گلم ممنون که خیالم و راحت کردی شکر خدا 15 تا جنین خوب داشتیم که فریزن انشاالله گلم فقط یه سوال پس چون دیگه همسرم مشکل ژنتیکی نداره یعنی جنین هامون سالمن و مشکل ندارن درسته؟

مکمل براي همسر منم تاثير نداشت والا.

واسه ما بی تاثیر نبود و خدا رو شکر بهتر شد (البته هنوز هم ضعیفه ولی بهتر از قبله). مورفو از ۱ درصد شد ۷ درصد و حرکت کل از ۰ درصد شد ۳۲ درصد. البته من کنارش هر شب مجبورش میکردم ده دقیقه کمپرس یخ استفاده کنه و صبح ها هم با صبحانه بهش گردو و خرما حتما میدم. از طرفی هم از همون موقع که این تغییرات رو شروع کردیم، توی غذاهام زیاد سیر استفاده میکنم.

عزیزم ما یه سال بلکه هم بیشتر دارو درمان برا همسرم انجام دادیم که اسپرم همسرم حداقل یه ذره بهتر بشه ...

خدا رو شکر که جنین دارید و ان شااله که یه انتقال موفق و یه بارداری خوب خواهی داشت.

بله واقعا شرایط و بدنها خیلی متفاوته. هر چند این مکمل ها که خیلی تاثیر زیادی ندارند، بعضی ها مثل همسر من کمی بهتر میشه شرایطشون ولی نه صد در صد!!! امیدوارم که ما هم بتونیم توی این راه موفق بشیم و جنین های سالم داشته باشیم و انتقال موفق.

بچه ها بنظرتون من امروز برم دکتر بخاطر لکه بینی،امروز چهار هفتمه،برم فایده داره اصلا، چون سونو هم کن ...

عزیزم من چهارهفته وسه روز که رفتم فقط ساک دیده شد ،،دوهفته بعدش جنین وقلبش،،شماهم نگران نباش ایشالله که چیزی نیست فقط واسه لکه بینیت حتما بامرکزتون تماس بگیر 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
2810