2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
عارفی برای همه کسایی که انتقال دومشون چسب جنین مینویسه  خود بیمارستان بهمن همون روز که شما داخ ...

اره درسته تو بيمارستان عرفان هم سه تا مريض ايشون همزمان با من انتقال داشتن براشون چسب جنين زدن.

خداياشكرت....❤️ 
کسی هست ک با وجود کیست ریز تخمدان آی وی اف کرده باشه؟

اگه پلی کیستیکی که میشه ای وی اف کنی عزیزم، منم پلی کیستیکم و ای وی اف کردم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما سراغ دارین معرفی کنین؟

عزیزم من تو مشهد میشناسم. اصفهان نمیشناسم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
اره واسه من پنج روز قبل انتقال شیش ونیم بود روز انتقال هشت شده بود ولی کلا دکترم اگه کسی خودش می خوا ...

عزیزم شما گفتید یه جنین پسرتون مشکل ژنتیکی داشته 

مشکلش چی بوده دقیقا؟؟؟

چون به منم همینو گفتن

سلام سراب جان خوبی چند روز بود دنبالت میگشتم اسم کاربریتو دقیق یادم نمیومد حالت چطوره چیکار میکنی ...

منم کمرم و زیر شکمم و پهلوهام درد میکنه از دیروز سینه هامم یکم درد میکنه..دکترم گفته کلا ۱۴روزو استراحت کن فقط واسه دستشویی رفتن از جات پاشو..منم کلا استراحتم خواهرام میان پیشم میمونن

سلام سراب جان خوبی چند روز بود دنبالت میگشتم اسم کاربریتو دقیق یادم نمیومد حالت چطوره چیکار میکنی ...

اصلا نگران نباش هرچی خدا بخواد همون میشه عزیزم انشاالله که نی نی ها چسبیدن به دلت گلم

پلی کیستیک بودم ی زمانی ولی خیلی وقت بود ازبین رفته الان ک پانکچر کردم ورفتم سونو واسه انتقال میگه ک کیست داری نگرانم ولی دیگه این دفعه اصلا ب باردار شدن یا نشدنم نمیخوام فکر کنم بیشتر از س روزم استراحت نمیکنم و کاملا بیخیال 

اع ببخشید چون این سوالو منم پرسیده بودم فکر کردم واسه منه جواب دادین شرمنده منم کیست ریز دارم بعد پانکچرم ب وجود اومده و دکتر سیکل انتقال و برام باز کرده ب خاطر همین منم پرسیده بودم این سوالو

نه اصلا گفتن واریکسول نداره اما دکتر گفت بیضه هاش بصورت مادرزادی خوب نزول نکرده و کوچیکه و خوب کار ن ...

بعضی دکترا نظرشون اینه که مکمل تاثیر نداره اما کسانی که آزو اسپرم نیستند، تغذیه و شرایط محیطی حتما روی کیفیت اسپرم تاثیر میذاره. چون اسپرموژنز هر ۷۵ روز انجام میشه و برخلاف خانم که تخمک هامون رو ازدوران جنینی داریم، اسپرم زود تحت تاثیر میگیره.

من هم اولین  اسپرموگرام همسرم خیلی بد بود،سرعت ۰ ، مورفو ۱ درصد. اونوقت دکتر گفته بود فقط میکرو و گفته بود که اصلا تقویتی تاثیر نداره. من سه ماه بهش قرص اورتومول فرتیل پلاس دادم ، اون هم یکی از دوستام بهم گفته بود که همسرش به تجویز دکتر مصرف میکرده و موثر بوده براشون. بعد سه ماه اسپرموگرام همسر من هم خدا رو شکر بهتر شد

منم کمرم و زیر شکمم و پهلوهام درد میکنه از دیروز سینه هامم یکم درد میکنه..دکترم گفته کلا ۱۴روزو استر ...

آخی خدا خیرشون بده❤️

آخه شنیدم میگن یکم باید فعالیت داشت که خونرسانی به رحم بشه و از این حرفا بعضیا م میگن استراحت نمیدونم کدومش بلاخره

منم شوهرم خداییش بیشتر کار هارو انجام میده اما خب یه وقتایی میگم یکم کمکش کنم که نمیشه

عزیزم چند سالته

چند سال منتظر بودی

من تقریبا دوسال و نیمه منتظرم 27سالمه

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
2810