2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044083 بازدید | 684359 پست
وقتی خودت تخمک داری، چرا میگن تخمک اهدایی؟ دلیلشون چیه؟ تو رو خدا اول پافشاری کنید با تخمک خودتون کا ...

خوب آخه چون سریای قبل تخمکهای انچنانی نداشتم باراول ۵تاتخمک ۳جنین باردوم ۹تاتخمک ۴تاجنین حالاخودمم فکرکردم گفتم شایداگه تخمک اهدایی بگیرم حداقل بتونم فریزشوداشته باشم تابخام براپانکچرخودم هزینه کنم نگیره میشه یه هزینه ی اضافی دلیلشونم اینه که تخمکام ضعیفه 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
ممنون ازتوضیحاتتون،حتمااصفهان شرایطش اینجوریه خواهری،خداروشکرکه تونستین تاییدیه بگیرین،بعدباتاییدیه ...

من ۶۰ کیلو ام. انتقال قبلی ۴تا برام تجویز کردن که البته منفی شدم

اینبار یه دکتر دیگه ۶تا تجویز کرد که البته میدونم خیلی زیاده احتمالا ۴،۵تا بزنم.

باید اول تاییدیه بگیری بعد داروخانه خرید کنی اگه اول بخری و بعد بری دنبال کارای تاییدیه. داروخانه طبق بخش نامه جدیدشون قبول نمیکنه.

ازاد (بدون بیمه) از داروخونه دونه ای یک و دویست. با بیمه (تاییدیه) دونه ای ۱۰۰ هزار تومن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب آخه چون سریای قبل تخمکهای انچنانی نداشتم باراول ۵تاتخمک ۳جنین باردوم ۹تاتخمک ۴تاجنین حالاخودمم ف ...

من ۳۹ سالمه، ذخیره تخمدانم هم ۰.۱ است ولی هنوز ناامید نیستم و میخوام با تخمک خودم تلاشم رو کنم. تازه سه بار سقط هم داشتم😭

شما هم ناامید نشو و ادامه بده. نمیخوای جنین هایی که فریز داری رو انتقال بدی؟

منم ساکن همدانم ولی تهران رفتم کلینیک مام دکترنصرعکس رنگیموباسونوسه بعدیمودیدگفت بهتره رحم جایگزین ب ...

دکترتو عوض کن

من نصر رو اصلا قبول ندارم فقط بلده پیشنهاد اهدایی بده فقط کسایی که شانس موفقیتشون بالاس رو قبول میکنه که درصد موفقیتش بره بالا

برو پیش عارفی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
دکترتو عوض کن من نصر رو اصلا قبول ندارم فقط بلده پیشنهاد اهدایی بده فقط کسایی که شانس موفقیتشون بال ...

متاسفانه من هم این موضوع رو شنیدم که دکتر نصر به اکثر بیماراش یا تخمک اهدایی یا رحم اجاره ایی رو پیشنهاد میده ( من شنیدم و صحتش رو نمیدونم)

ممنون عزیزم عصابم خورد شده بود گفتم رفت تا ماه دیگه ، الان روز هفت پری ام ، بعضی وقتا پریم تا ده روز ...

عزیزم عکس رنگی روز۷و۸و۹ پریودی بهترین زمانش هست ولی تاروز۱۱ سیکل هم انجام میدن 

@زینبی_بابا     سلام عزیزم خوبی ؟ زینب جون خوردن ویتامین دی و ب ۱ دوز ۳۰۰ با هم مشکلی ن ...

آستارا جان ویتامین دی رو بعدازناهار بایدبخوری یعنی بعدازناهار زمان خوبی برای ویتامین دی هست

عزیزم منم توی بارداریقبلی همزمان با شروع قرص اهن و پریناتال شروع به ورم و اضافه وزن کردم.اخرشم جفتم ...

عزیزم خودت رو سرزنش نکن

تو امریکا از ماهها قبل از بارداری میگن پرنیتال رو سروع کنیم و تا آخر بارداری ادامه بدیم

خیلی متاسفم که اون اتفاق برات افتاده، انشالله بزودی جواب میگیری عزیزم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

سلام دوستان من جنین فریز دارم میخوام برم برا انتقال روز چند پریودی برم بهتره؟فردا پریود میشم روزشنبه میشه چهارم قاعدگی موردی داره اگه شنبه برم؟

😍😍خدایا شکرت
 من ۳۹ سالمه، ذخیره تخمدانم هم ۰.۱ است ولی هنوز ناامید نیستم و میخوام با تخمک خودم تلاشم رو کنم ...

خداروشکراینقدرروحیتون خوبه من این تخمکاروسال ۹۱ داشتم دوتاجنین فریزم داشتم اهوازولی نخاستمشون الانم جنین فریزندارم عزیزم منم ۳۵ سالمه میگه سنت بالاست تخمک اهدایی بگیر

مشکل اندومترمن اینه اندومتربه طورمنظم ازبین میرودوبیش ازحداکوژنیک هست  اکوژنیک کسی میدونه یعنی ...

اکوژنیک فکرکنم یعنی ناهموار،یایکدست نبودن آندومتر هست البته اگه اشتباه نکنم

دکترتو عوض کن من نصر رو اصلا قبول ندارم فقط بلده پیشنهاد اهدایی بده فقط کسایی که شانس موفقیتشون بال ...

خودمم همین نظرودارم پروندموبه یه دکتردیگه نشون بدم ولی شوهرم ازمن ناامیدتره اون میگه تشخیصشون درسته بهم گفتن اگه میخای بارحم خودت باردارشی بردازدکترپورمطرودنامه بیارکه این رحم برای ای وی اف ایرادی نداره چون اون منو لاپاراهیستروکرده دکترعارفی خیلی دیرنوبت میده کلا اصلا میترسم باخودم نتیجه ای نگیرم 

خداروشکراینقدرروحیتون خوبه من این تخمکاروسال ۹۱ داشتم دوتاجنین فریزم داشتم اهوازولی نخاستمشون الانم ...

وای عزیزم تروخدا حالا که خودت تخمک داری زیر بار اهدایی نرو...خیلی دردسر داره

بعدم تا دکتر پیله ور و فریمانی به این خوبی تو همدان هستن ولشون کردی رفتی مام که فقط پول رو میشناسن و پیشهناد اهدایی میدن سریع

میدونی رحم جایگزین قیمتش ۷۰ میلیونه و ماهی یکی دوتومن باید خرجی بدی به زنه و ۹ ماه ضیغه شوهرت باشه؟

به نظر من یه ویزیت پیش فریمانی یا پیله ور برو ببین چی میگن بهت.به زودی تسلیم حرف اونا نشو

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
2810