2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043804 بازدید | 684342 پست
قربونت برم عزيزم دكتر كلي غرغر زد گفت حق نداري از اين به بعد هر ازمايشي دادي نگاهش كني مستقيم مياري ...

عزیز دلم  پس کلی هم اونجا بهت چشم غره رفته خانم دکتر .منم دیروز رفتم برام۴تا امپول ریه نوشت امروز و فردا میزنم .یکی صبح یکی شب .دوباره انوکسا رو باید شروع کنم🤦‍♀️🤦‍♀️

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
دفعه پیشم بهت گفته بودم مستعد مسمومیت بارداری هستی.چون میگفتی افزایش وزن زیاد داری

نه عزيزم الحمدالله مسموميت نبود وزنمم كلا تا الان ٥ كيلو رفته بالا ٢١ هفته هستم دكترم گفت ماهي ٢ تا ٢/٥ كيلو مجازي براي وزن من ٢ كيلو اضافه كرده بودم تو يك ماه. 

خداياشكرت....❤️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم  پس کلی هم اونجا بهت چشم غره رفته خانم دکتر .منم دیروز رفتم برام۴تا امپول ریه نوشت امر ...

اره گفت همش ميخواي ته همه چي رو در بياري🤭🤭😂😂اي جان دلم خب خداروشكر حداقل خيالت راحت ميشه امپول ريه رو ميزني ❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
دیگه انصاف و مردانگی تموم شده هرکی به فکر‌خودشه

واقعا همینطوره خداکنه هیچکی کارش به دکتر و دوا درمون نیفته

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم قبلا از بچه ها اینجوری شنیدم که اگه سقط داشته باشی تایید میکنن. ولی خرداد ماه که بیمه مراجعه کر ...

ممنون ازتوضیحاتتون،حتمااصفهان شرایطش اینجوریه خواهری،خداروشکرکه تونستین تاییدیه بگیرین،بعدباتاییدیه دونه ای چندمیشه؟؟شماچندکیلوهستین وچندتانوشتن سرم براتون؟من۷۰کیلوهستم3۰گرم یعنی ۶تابرام تجویزکرددکترایمنولوژ

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ساعت چند رفتي؟ كاش ميديدمت😍

آزمایشم دیر حاضر شد باید شنبه میرفتم .تو برگ آزمایشم نوشته بود جواب سه شنبه حاضر میشه .دیروز به همسرم گفت اگه مسیرت خورد ببین جواب آماده است امروز برم دکتر .ساعت ۶ بهم زنگ زد گفت اماده شده  زنگ زدم مطب گفت ۷.۵ بیا دیگه ۷ ربع اونجا بودم منم اگه میدونستم حتما باهات هماهنگ میکردم ولی از اون جایی که میدونستم شما زودتر از ۴ اونجایی دیگه نگفتم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
همون دیگه خصوصیه ولی خدایی زیاد میگیرن برا یه پانکچر که ده دقیقه کار داره چخبره مگه بجای اینکه کمک ح ...

عزیزم همه هزینه که فقط برای پانکچر نیست بالاخره اون جنین شناس و آزمایشگاه و تشکیل جنینم هزینه داره همش با همه...ولی خوب در هر حال بازم زیاده

آزمایشم دیر حاضر شد باید شنبه میرفتم .تو برگ آزمایشم نوشته بود جواب سه شنبه حاضر میشه .دیروز به همسر ...

اره من ٣/٤٥ دقيقه اونجا بودم اولين نفر رفتم داخل😂😂الهي كه خيره 😍😍

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم منم توی بارداریقبلی همزمان با شروع قرص اهن و پریناتال شروع به ورم و اضافه وزن کردم.اخرشم جفتم ...

مصرف همزمان پريناتال و فروسولفات باعث غلظت خون ميشه و غلظت خون باعث سقط جنين 

مصرف همزمان پريناتال و فروسولفات باعث غلظت خون ميشه و غلظت خون باعث سقط جنين  

سيلويا جون من از الان انوكسارو شروع كردم مشكلي براي ني نيام پيش نمياد؟ يعني دير نشده؟

البته من پريناتال نميخورم پرگنازون ميخورم

خداياشكرت....❤️ 
عزیزم همه هزینه که فقط برای پانکچر نیست بالاخره اون جنین شناس و آزمایشگاه و تشکیل جنینم هزینه داره ه ...

ولی فک نکنم اینطوری باشه به ما که گفتن اون 6 تومان فقط برا اتاق عمله برا پانکچر داخل قبضی که بهمون دادن نوشته دیگه شایدم اونجا اینطوری نباشه و یا اینکه بهمون گفتن روز انتقال برا اتاق عمل 3 تومان تو کارتتون باشه فقط برا اتاق عمل اون مرکزی که من میرم هر هزینه جداگونه حساب میشه حالا شاید جاهای دیگه فرق داشته باشه اما درهرصورت خیلی گرونه بعضی جاها

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810