2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044079 بازدید | 684358 پست
سلام دوستان عزیز،تفاوت بین انتقال دومرحله ای ویه مرحله ای چیه ؟

سلام عزیزم .انتقال یه مرحله ای یعنی یه جنین دو روزه و یا سه روزه و یا پنج روزه انتقال میدی 

ولی دو مرحله ای یعنی اول جنین ۲ و یا ۳ روزه انتقال میدی و دو یا سه روز بعد جنین بلاست یا ۵ روزه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ولی فک نکنم اینطوری باشه به ما که گفتن اون 6 تومان فقط برا اتاق عمله برا پانکچر داخل قبضی که بهمون د ...

من نیکان رفتم کلا تشکیل جنین و پانکچر که تو یه روز انجام میشه هشت و نیم میلیون شد...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام.بچه هامیگم من ۲۸روزپیش کروناگرفتم امکان داره الانم بگیرم بخاطرقرص پردنیزولون؟اخه حس میکنم آبری ...

کلا ویروس کرونا تا دو ماه تو بدنت هست و قابلیت سرایتش به اطرافیان تا یک ماه

@زینبی_بابا    

سلام عزیزم خوبی ؟

زینب جون خوردن ویتامین دی و ب ۱ دوز ۳۰۰ با هم مشکلی نداره ؟من اینها رو بعد صبحانه میخورم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ب نظرتون من کی دوباره اقدام کنم؟ میخوام ی چند ماه شوهرم تقویت شه بعد عمل بیوپسی کنه نظرتون چیه؟

من شنیدم دو سه ماه طول میکشه که اسپرم با قوای جدید تولید شه. یعتی اثر دارو و رژیم دو سه ناه بعد خودشو نشون میده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام میگم شوهرم ک آزو اسپرومه بعد ی بار بیوپسی کرده و خیلی کم ازش اسپرم گرفتن جوری ک من ۱۹تخمک قابل ...

عزیزم اگه مشهد هستی دکتر اورولوژیست خوب بهت معرفی کنم.

سوالت در حد اطلاعات من نیست

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزان، من چهارشنبه عمل پانکچر دارم. دیروز که رفتم سونو دکتر بهم گفت هایپری .. چی بخورم که خوب ...

گلم منم هایپر شدم روزی ۷یا۸تا سفیده تخم مرغ ابپز با نمک زیاد 

هیار شور 

دوغ شورررر

و پرتیین بالا بخور تا خوب بشی

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بچه ها من ۱۵ روزه آمپول پروژسترون میزنم ولی الان دو سه روزه جای آمپول روزای قبل قرمز میشه و خارش شدی ...

شاید حساسیت داری زنگ بزن به دکترت بگو حتما

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
انشالله نتیجه بگیری عزیزم.نه من انتقال دادم نشد متاسفانه

مرسی عزیزم انشالاه دفعه ی بعدی نتیجه بگیرین 

شماکلینیک مام تخمک اهدایی گرفتین مراحلش چطوری بود

بیزحمت اگه سختتون نیست یکم برام توضیح بدین 

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
عزیزم در رابطه با رحم اگر فقط مشکله اندومتر داری که قابل حل شدنه نگران نباش...تخمک اهدایی که چیزی نی ...

مشکل اندومترمن اینه اندومتربه طورمنظم ازبین میرودوبیش ازحداکوژنیک هست  اکوژنیک کسی میدونه یعنی چی 

متاسفانه هم رحمم لتروورسه هست هم اندومترم این مشکل وداره نمیدونم طبیعی امکانش هست باردارشم یانه خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دراین زمینه دارین کمکم کنیین

🍃🍃🍃🍃صلوات برای سلامتی تودلیم 🤲اللّه علی محمدوآل 
واقعا ،نمیدونی کدوم داروخونه؟  امروز همسرم رفت داروخانه بیمارستان مادر صد تا بهش دادن من دویست ...

اسمش داروخونه حکیم تو اردکان من از تهران سفارش دادم آدرسشو بلد نیستم ولی شهر کوچیکیه از هرکی بپرسی ادرسشو میدونه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810