2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043781 بازدید | 684338 پست
آخه احتمالا چیزی نیست که الان فکر میکنی وضعت خرابه/... وقتی فشار بالا نداری نگران چی هستی دفع پروتئ ...

انشالله كه خير باشه. دوشنبه ميرم پيشش ببينم چي ميگه😔

خداياشكرت....❤️ 
کار خاصی نکردم عزیزم 5 6 روز اول بیشتر دراز کشیده بودم و فقط واسه نماز و غذا و سرویس بلند میشدم 5 ...

وقتی خدا بخواد عزیزم کارخاصی لازم نیست مثه شما که میگید کارخاصی نکردم انشاالله خداجونم برا هممون بخواد و بشه . به شمام تبریک میگم عزیزم انشاالله بارداری خوبی داشته باشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمر ول کن خودت ناراحت نکن همون آقایی که همچین فتوایی داده تو جوانی و نوجوانی چند مرتبه خود ارضایی کر ...

عزیزم پرونده این بحث بسته شد خواهش می کنم هی باز شروع نکنید بحثو. بعد ما بخوایم چیزی بگیم میگن بحث های اینجوری اینجا ممنوعه. عزیز دلم هیشکی نگفته اون جنین ها حرومن هر کی هم بگه اشتباه کرده. دوست مونم اینجا فقط حکم خودارضایی رو گفتن نه بچه ای که تشکیل شده. شما و هر کدوم از دوستانی که اعتقادی به این مساله ندارید میتونید از روش عبور کنید مشکلی نیس .ولی لطف کنید به کسی توهین نکنید. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دلخوری چرا عزیزم ،دیگه به اون موضوع فکر نکن ،ما خودمون به اندازه کافی نگرانی و استرس و هزار مشکل دیگ ...

درسته عزیزم

ممنون که حلال کردید خیلی دوستون دارم و از مامان شدن هر کدومتون واقعا خوشحال میشم 

خداروشکر اینجاهست باهم باشیم😘😘😘

فردا انتقال دارم آنقدر استرس گرفتم فکر نمیکردم 1 دونه بشه همش تعریف میکردن از تخمک نمیدونم چرا این ط ...

به يدونه فرشته ات فكر كن اگه استرس داشته باشي همه چي خراب ميشه به خدا راست ميگم اكثرا با يدونه ني ني شون گرفته و مثبت شدن من خودم يه بار پانكچر كرده بودم ١٨تا جنين داشتم و هيچ كدوم نگرفت و مجبور شدم دوباره پانكچر كنم هرچي خدا بخواد همون ميشه و بعضي ها بودن كه يدونه انتقال دادن و مثبت شدن الان براي تو فقط ارامش مهمه فردا با ارامش برو و ني ني نازتو با خودت بيار خونه،خدا پشت و پناهت باشه

خانمی میشه اگ اطلاع بیشتر داری راهنمایی کنی

منم ثبت نام کردم تو سایت   ولی هیچ اطلاعی از شرایطش ندارم که چجوریه و قسطاش و... فقط میدونم ی تومن بلاعوضه و 10 تومن قسطی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم منم یه دونه انتقال دادم و مثبت شدم توکل به خدا صفحه 22114 هم توضیح دادم چیا خوردم قبل و بعد ان ...

واقعااان😍خدا برات حفظش کنه حتما میخونم جانم ممنونم ازتون⁦❤️⁩⁦❤️فکر میکردم اصلن امیدی نیست

روز 14 انتقال بتام 1642 شد عزیزم😍 انشاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه❤️

به به عاااااااالی   مباااااااااااااارکه. ان شااالله به سلامتی تا اخر

عزیزم منم یه دونه انتقال دادم و مثبت شدم توکل به خدا صفحه 22114 هم توضیح دادم چیا خوردم قبل و بعد ان ...

عزیزم خوبی رفتی  سونو حال نی نی خوبه خونریزیت قطع شد 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
2810