2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043766 بازدید | 684336 پست
البته من بعد هیسترو بجز آنتی بیوتیک هیچی دارو نداشتم کلا هم سینافکت نداشتم انقدرم همیشه پری هام  ...

دیگه گذشت بهش فکر نکن عزیزم ولی حتما با دکترت در میون بزار ببین به خاطر اون بوده یا نه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز 14 انتقال بتام 1642 شد عزیزم😍 انشاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه❤️

عزیزم تبریک میگم  انشاءالله بارداری راحتی داشته باشی  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
یه سوال از خود اون مرکز که میرید بپرسید من یادمه دفعه قبل شنیدم میگفت خودمون معرفی میکنیم بانک   ...

سلام خانوما من برا اون وام پیگیر شدم اون وام بانک تجارت نمیده بنیاد 15 خرداد ستاد  اجرایی فرمان امام میده که یه تومان بلاعوضه و ده میلیون وام قرض الحسنه 4 درصده یه سرج بزنین وام برای زوجین نابارور ستاد اجرایی فرمان امام کامل توضیح داده لینک ثبت نامم داره اینم لینکشه https://1542.ir  

میتونید وارد این لینک بشید نوشته ثبت نام متقاضیان طرح ناباروری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
روز 14 انتقال بتام 1642 شد عزیزم😍 انشاالله بزودی قسمت همه منتظرا بشه❤️

ای خدااا 😍😍😍😍😍😃😃😃😃شکرررشش

تبریک میگم مامان خانمیییی

چشم و دلت روشن❤❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ان شاالله عزیزم  البته اگه مامانای اینجا ازم دلخور نباشن  روزهای انتقال چکارا کردی؟  ...

دلخوری چرا عزیزم ،دیگه به اون موضوع فکر نکن ،ما خودمون به اندازه کافی نگرانی و استرس و هزار مشکل دیگه داریم ،دیگه جا برای حاشیه نداریم 

فقط به مامان شدنت فکر کن 😍😍

به امید اینکه خیلی زود هممون از این انتظار در بیایم 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله عزیزم  البته اگه مامانای اینجا ازم دلخور نباشن  روزهای انتقال چکارا کردی؟  ...

کار خاصی نکردم عزیزم

5 6 روز اول بیشتر دراز کشیده بودم و فقط واسه نماز و غذا و سرویس بلند میشدم

5 روز اول هر روز ناشتا ی قاشق نشاسته میریختم تو ی لیوان شیر میخوردم

شیر سویا هم روزی ی لیوان میخوردم همون 5 6 روز اول فقط

2810