2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043764 بازدید | 684336 پست
کسی میدونه  اگه خراش بدی بعد ضخامت رحم مناسب نباشه سیکل کنسل بشه تا چند ماه اثر خراش بدون هیست ...

سلام گلم اثر خراش بدون عمل هیسترو فقط برای همون سیکل هست ولی با هیسترو فکر کنم دوماه بمونه.من خودم یکبار با دکتر قبلیم خراش در مطب انجام دادم که متاسفانه اون انتقالم منفی شد این دکتر جدیدم به خراش در مطب اعتقادی نداره و میگه درست نیست. انشالله سیکلت کنسل نمیشه گلم و خراشتم اثر بزاره برات😉

در اندک من تویی فراوان یارب..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشالله که با دوتای باقی مونده مامان دو قلوها میشی .فرزی جون بود که گفت دکتر بهش گفته هیسترو د ...

نه بعد هیسترو سه هفته لکه بینی بودم ولی پری نشدم 

دکتر سونو کرد گفت دیواره نازکه اوکیه استرادیول شروع کن حدود ۱۸ روز بعد هم انتقال داد! هفته اول رحم و تخمدان و کمرم تیر میکشید ولی از روز ۸یهو همه علائم رفت!

فکر کنم مشکل همین بود رحمم آمادگی نداشت! 

سلام گلم اثر خراش بدون عمل هیسترو فقط برای همون سیکل هست ولی با هیسترو فکر کنم دوماه بمونه.من خودم ی ...

بهش گفتم هیسترو قبول نکرد 

ممنون عزیزم از لطفت

ان شاالله شما هم این بار نی نی ها میان تودلت😘😘😘

سلام عزيزم اره اخبار سراسري اعلام كرد منم ميخوام مراحلشو بدونم

منم میگردم ولی کسی راهنمایی نمیکنم ولی تو ی ویدیو دیدم ک میگفت یک تومن بلاعوض میدن ده تومنم ک میدن با سود ۴ درصد خودشم بانک تجارت میده حالا فقط نحوه ثبت نامش نمیدونم چطوره اگ کسی ندونه فردا باید برم از بانک بپرسم 

منم میگردم ولی کسی راهنمایی نمیکنم ولی تو ی ویدیو دیدم ک میگفت یک تومن بلاعوض میدن ده تومنم ک میدن ب ...

یه سوال از خود اون مرکز که میرید بپرسید من یادمه دفعه قبل شنیدم میگفت خودمون معرفی میکنیم بانک  

سلام عزیزم. دکتر فشارکی رو به من گفته. بودند که تو مرکز مشتاق ولی من گفتم نه. نمیدونستم که تو قسمتی ...

خب کلانتراگه گفته مشکل داری اجازه هم نمدن بری پیش خودش بروفشارکی.فشارکی توساختمون کناریه که عملها هم انجام میشن اونجا.صبح برونوبت بگیروبشین ساعت 9یا10دکترمیاد.من که والارفتم کلانترواحمدی به خاطراشتباه کاری دهقان واولیاه پناه 7میلیون بیشترخرجم شد.

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
میشه به سوالم جواب بدین خیلی حالم بده کسی بوده 1 جنین براش تشکیل شده باشه همونو انتقال بده و باردار ...

آره عزیزم یکی از کاربرا رو میشناسم فقط یک جنین داشت همونم مثبت شد. اسم کاربریشو پیدا کنم.  برات میزارم بری تو تاپیکش.

خیلی ها رو اینجوری دیدم کهفقط  یکی یا دوتا داشتن و مثبت شده

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام عزیزم. دکتر فشارکی رو به من گفته. بودند که تو مرکز مشتاق ولی من گفتم نه. نمیدونستم که تو قسمتی ...

فشارکی باسونومیفهمه مشکل چیه.دارواضافی واشتباهم نمده

اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم.
آره عزیزم یکی از کاربرا رو میشناسم فقط یک جنین داشت همونم مثبت شد. اسم کاربریشو پیدا کنم.  برات ...

من فردا باید برم انتقال بدم خیلی ممنونم جوابمو دادین از ظهر دارم گریه میکنم دست خودم نیست امیدوارم شدم که جواب گرفتن دستت درد نکنه 

2810