2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043761 بازدید | 684336 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم آره متاسفانه! فقط دو تا دارم ولی دیدم نوشتی دکتر گفته اگر کسی هیسترو درمانی بشه انتقال ...

عزیزم انشالله که با دوتای باقی مونده مامان دو قلوها میشی .فرزی جون بود که گفت دکتر بهش گفته هیسترو درمانی حداقل باید دو ماه فاصله بیفته .به خدا منم دوست دارم همه چی اول خوب بررسی بشه ولی از راه دور خسته شدم و از طرفی واقعا دیگه داریم از لحاظ مالی کم میاریم .چون بیشتر از هزینه درمان باید پول هتل بدیم 

دکتر چطور بدون اینکه پریود بشی وارد سیکل انتقالت کرد ؟ سیکلت بلند بود ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
مرسی عزیز دلم انشالا همه منتظرا زودتر مامان بشن دو هفته‌ی سختی بود🌹 انشالا کی انتقال میدی؟ نظر دکت ...

انشالله 🍃💚

برام از پریود دوم ال دی نوشته بودن منتها چون زود پریود شدم و کلا لکه بینی هم زیاد داشتم گفتن پریود سوم ال دی بخورم و  روز ۱۴ برم ویزیت. الان اواسط پریود دومم، فکر کنم اواسط شهریور انتقال باشه به امید خدا. معمولا سه سیکل قاعدگی باید بگذره بعد از هیستروسکوپی، ولی اگر فقط خراش باشه ماه بعد انتقاله

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
به خدا کار خیلی خوبی کردی زینب جون که چیزی نگفتی .ولی من به خاطر رفت و آمد زیادم همه متوجه میشن  ...

آره واقعا راجت بودیم نه کسی چیزی می‌پرسید نه از مرحله ایی خبر دار شدن 

حتی الانم مادرم نمیدونه مشکل اسپرم داشتیم، هیچی نگفتم 

شما هم مراحلش رو نگید، نهایت بگو با دارو باردار شدی دروغ هم نیست، چون بعدا اذیت میکنن

یکی از آشناها به همه فامیل گفته بود IVF کرده، بعدا بچه شون بزرگ میشه تو دعوای بچگانه بقیه بهش میگن برو بچه آزمایشگاهی🥺🥺🥺😔😔😔

@زینبی_بابا   سلام مامان مهربون.خوبی عزیزم.همش مزاحمته ببخش.عشقم من امروز رفتم سونو ان تی الا ...

سلام عزیزم خوبی؟ ببین چون کاملا سر راهی هست سر کار نرو گلم من بودم خونه می موندم حالا نه استراحت مطلق ولی دیگه عمرا سر کار نمیرفتم

در ضمن این همه خجالت نداره گلم هر سوالی داری بپرس 

سلام خانما روز سوم انتقالم معدم به هم ریخته دل درد دارم به نظرتون طبیعیه؟! 😣

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بیبی چک روز 12 انتقالم😍

وای چه پرنگم هس😍😍مبارکه عزیزم منم پنچ تا جنین دارم دعا کن منم این حستو تجربه کنم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم من اگه بخوام یک جنین برام انتقال بدن. دکتر قبول میکنه یا نظر خودشه؟ من دوقلو نمیخوام. ۸ تا جن ...

عزیزم فکر کنم بگی یکی انتقال میدن ولی چرا فک میکنی اگه دو تا جنین بزاری دوتاش میگیره؟من دو بار انتقال دادم دفعه اول دو تا سه روزه دفعخ دوم دوتا بلاست ولی هیچکدوم نگرفت دو تا میکارن که شانس انتقال بره بالا.

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سارا جان اگه فقط دو تا جنین باشه هم دو مرحله ای انتقال میدن؟ خیلی دلم میخواد دو مرحله ای باشه ولی نگ ...

فکر نکنم گلم چون حداقل باید سه تا جنین داشته باشی 

که یه سه روزه انتقال دادن از اون دوتا ممکنه یکیش بلاست نشه

باز بستگی به نظر جنین شناس داره من ۵ تا جنین دارم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام به شما اتفاقا منم بخاطر اینکه تنها وجه مشترک همه ی ما اینه که یه مسیر درمان رو طی میکنیم همچین ...

سلام عزیزم

اینجا گروه دروس فقهی نیست و شما اصول فقه نخوندید که براتون توضیح بدم اشکالی که به پاسخ استاد گرفتید وارد نیست و دلیلی که براش اوردید (مثالی که زدید) قیاس باطلی هست. نهایتا اگر  قیاس هم درست باشه در فقه شیعه حجت نیست. 

من دیروز از دوستان عزیز این گروه خداحافظی کردم و الان باز خداحافظیم را تکرار میکنم

فقط از این جهت هم در گروه به پیامتون پاسخ دادم  تا دوستان با مثالی که زدید دچار شبهه نشن و به راحتی با قیاس و تمثیل و ظاهر قضایا حکم صادر نکنند.

همانطور که در قضیه درمان و بیماری این پزشکان و متخصصان هستند که طبق بیماری شخص دارو و راه درمانی تجویز میکنند.

صدور حکم در مسائل شرعی نیز متخصص خودش رو داره و به این راحتی که شما ازش حرف زدید نیست.

دیگه رجوع به متخصص در هر امری یا در امور دینی به عقیده هرکس بستگی داره و هیچ اجباری نیست.

اینجا یک سوال شرعی مطرح شد

یک پاسخ شرعی نوشته شد

هرکسی عقیده ش با دیگری فرق داره جای اینهمه ناراحتی و دلخوری نداشت

موفق  و پیروز باشی

خدانگهدارت

2810