2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه پرنگم هس😍😍مبارکه عزیزم منم پنچ تا جنین دارم دعا کن منم این حستو تجربه کنم

مرسی عزیزدلممم😍❤️

انشاالله همه منتظرا این حسو تجربه کنن بزودی❤️

شما هم انشاالله با اولین انتقال مامان شی😍

سلام عزیزم اینجا گروه دروس فقهی نیست و شما اصول فقه نخوندید که براتون توضیح بدم اشکالی که به پاس ...

شما اگر اصول فقه رو درست خوندید بهتره جواب همچین سوال ساده ای رو بدونید و به استادتون مراجعه نکنید.

این دروس از نظر شما تخصصه از نظر من نیست.

خدانگهدار

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فکر نکنم گلم چون حداقل باید سه تا جنین داشته باشی  که یه سه روزه انتقال دادن از اون دوتا ممکنه ...

خیلی ممنونم گلم ک جواب دادی. ان شاالله بگیره براتون  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کاش مثبت بود نازنین جان!  امروز آزمایش دادم و منفی شد مامانا برام دعا کنید 😢

عزیزدلم😟😢😢

آخه چرا ما مامان نمیشیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزیزم اینجا گروه دروس فقهی نیست و شما اصول فقه نخوندید که براتون توضیح بدم اشکالی که به پاس ...

دقیقا همین طوره. خواستم دیروز بگم که مثال درستی نیست ولی گفتم باز یه بحثی شروع میشه ممکنه بعضی از دوستان ناراحت بشن. خدا پشت و پناه همه مون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزدلم😟😢😢 آخه چرا ما مامان نمیشیم

ان شاالله به زوووودی زود. ان شاالله خدا صبر و تلاش مونو بی جواب نمیذاره عزیزم

سلام بچه ها، امروز رفتم دکتر بهش گفتم بلاست سی انتقال دادم یکم موند، گفت احتمال داره تو رشدش تاثیر ب ...

ای بابا این چه حرفیه اخه. ی ذره هم بهش فکر نکن. مگه کم بودن کسایی که با این گرید باردار شدن و مونده براشون. ی درصدم بهش فک نکن قربونت برم. از وجودش لذت ببر. ان شاالله سر وقتش صحیح و سلامت و با لب خندون بغلش کنی

سلام دوستان اولین پریودیم بعد پانکچر شدم واما دومین پریودیم که ۱۰ روز از موعدم گذشته بود دکتر رفتم ودو تاآمپول پروژسترون زدم اما فقط روز ۶ و۷و۸ لکه بینی داشتم واما امروز روز ۱۱ هنوز نشدم چکار کنم

البته قبل از اینکه دکتر برم امپول بده بی بیچک یکبار زدم منفی بود

2810