2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043800 بازدید | 684341 پست
ووای دارم دیوونه میشم

آخه وقتی یک کاری رو انجام دادی بعدش بپرسی که فایده نداره/...بدتر استرس میگیری

حالا مگه میخواد چی باشه

خواهرم میگرن شدید داره مثل من حتی تو بارداریش هم مسکن های خیلی قوی می خورد

چند تا بچه سالم داره ماشالا

یا قبلش بپرس یا بعدش ول کن

استرس چیزی رو عوض نمیکنه

هیچی نمیشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانما کسی میدونه چطوری برای گرفتن وام به زوج های ناباروربایدثبت نام کنم

سلام عزیزم فک کنم تو این سایت باید ثبت نام کنین

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم فک کنم تو این سایت باید ثبت نام کنین

واااااا چرا لینکش نیومده؟

www.1542.ir

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
متاسفم نازی جان... امیدوارم هر چه زودتر مامان بشی عزیزم 💚

مرسی عزیز دلم انشالا همه منتظرا زودتر مامان بشن دو هفته‌ی سختی بود🌹

انشالا کی انتقال میدی؟ نظر دکتر رزاقی برای انتقال چقدر بعد از هیسترو درمانی هست؟ 

@زینبی_بابا   سلام مامان مهربون.خوبی عزیزم.همش مزاحمته ببخش.عشقم من امروز رفتم سونو ان تی الا ...

بسلامتی عزیزم خداروشکر همه چی خوب بوده استراحت کن

منم امروز سونو بودم هماتوم ۱سانت زد برام باید کامل استراحت کنم

جنسیت نی نی رو چی گفت؟

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
نازنین جون سلام دکتر زرنانی روزی یدونه پردو پنج بهت دادن و گفتن بدون قطع کردن بخورید ؟ 

بله عزیزم چون گفت مشکل ایمنی خاصی نداری یدونه پردنیزولون ۵میل از یکماه قبل از انتقال ولی متاسفانه از قطع کردن و اینا چیزی نگفت دیگه هم نشد قبل انتقال برم دکتر خودم از یک هفته قبل گفت قطع کنم 

سلام بچه ها خوبید؟😍 چند هفته بود نیومده بودم اینجا دلم براتون تنگ شده❤️ اگر از بچه ها کسی مامان ش ...

خیلی وقته نیومدی عزیزم یه چرخ تو تاپیک بزنی خدا رو شکر خیلیا یکماه گذشته مامان شدن انشالا بعدیش خودت باشی 

مرسی عزیز دلم انشالا همه منتظرا زودتر مامان بشن دو هفته‌ی سختی بود🌹 انشالا کی انتقال میدی؟ نظر دکت ...

منفی شدی نازنین جان !!متاسفم عزیزم .خیلی ناراحت شدم 

باز هم جنین داری ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منفی شدی نازنین جان !!متاسفم عزیزم .خیلی ناراحت شدم  باز هم جنین داری ؟

قربونت عزیزم آره متاسفانه! فقط دو تا دارم

ولی دیدم نوشتی دکتر گفته اگر کسی هیسترو درمانی بشه انتقال عقب میوفته!

پس دکتر من اشتباه کرده یک ماه بعد برداشتن سپتوم بدون اینکه پری بشم انتقال داد! 

من حواسم به همه چیز بود بجز این! کاش اینو قبلش میدونستم

پس مصمم پیش برو ستاره جون ولی عجله نکن قربونت برم

سلام گلم حال خواهرتون چه طوره خوبه انشالله مرخص شد؟ نه عزیزم هنوز پانکچر نشدم شنبه انشالله. من کلا ...

سلام مرسی . آره خدارو شکر خوبه . مرخص شده عزیزم . 

انشالله که مامان دوقلوها بشی ‌گلی

خدای من خدای معجزه هاست . 
2810