2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043898 بازدید | 684348 پست
آره عزیزم طبیعیه اصلا نگران نباش خیالت راحت. انشالله که بیشتر میشن تخمکات. مهم کیفیتشونه نه تعداد اگ ...

ممنونم عزیزم😘😘😘خداکنه بیشتر بشن همش نگرانم اینام آزاد بشن

شماهم تو سیکل هستین؟

اگر هستین شما هم ترشح تخمک گذاری رو دارین؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
ممنونم عزیزم😘😘😘خداکنه بیشتر بشن همش نگرانم اینام آزاد بشن شماهم تو سیکل هستین؟ اگر هستین شما هم ...

آره عزیزم منم توی هر دو پانکچرم کلی ترشح داشتم بار اول منم خیلی نگران بودم اصلا نگران نباش خیالت راحت اونا آزاد نمیشن. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره عزیزم منم توی هر دو پانکچرم کلی ترشح داشتم بار اول منم خیلی نگران بودم اصلا نگران نباش خیالت راح ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده

انقدر گریه کردم ک نگو ترسیدم گفتم آزاد شدن

ممنونم گلم😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
سلام دوستای گلم توروخدا میشه کمکم کنید من تو سیکل ای وی افم امدوز ۸ سیکلم بود و دیروز ک ۷ سیکلم بو ...

منم ترشح داشتم عزیزم همش نگران بودم تخمک آزاد شه خصوصا اینکه پانکچرمو انداخته بود روز ۱۵ سیکل در صورتیکه من همیشه ۲۸ روزه بودم یعنی باید ۱۴ می بود اما با تمام اینا مشکلی از اون لحاظ پیش نیومد. دکتر خودش با دارو کنترل میکنه، شما نگران این مسائل نباش

💚💖
ممنونم عزیزم خدا خیرت بده ایشالا هر چی از خدا میخای بهت بده انقدر گریه کردم ک نگو ترسیدم گفتم آزاد ...

فدات شم عزیزم. نه بابا نمیشه با خیال راحت زندگیتو کن. استرس خوب نیستا ریلکس باش هر چی بخواد بشه میشه بسپار به خدا 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم،هماتوم همینه لعنتی، تا جذب یا دفع نشه خونریزی همراه آدمه. منم از خونریزی پنج شنبه گذشته تازه د ...

شش هفته و سه روز

اره قلبشونو دیدم خداروشکر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
عزیزم انشالله چیزی نیست استراحت کن قلب جنیناتم دیدی 

اره گلم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
فدات شم عزیزم. نه بابا نمیشه با خیال راحت زندگیتو کن. استرس خوب نیستا ریلکس باش هر چی بخواد بشه میشه ...

آره عزیزم توکل بخدا

ممنون گلم باشه سعی خودمو میکنم😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
منم ترشح داشتم عزیزم همش نگران بودم تخمک آزاد شه خصوصا اینکه پانکچرمو انداخته بود روز ۱۵ سیکل د ...

خیلی ممنونم عزیزم 

نه اینکه تعداد تخمکام کم هست همش نگرانم 

اتفاقا ب دکترم هم گفتم خانم دکتر نکنه اینایی ک هم دارم یوقت آزاد شن، گفتن نه با دارو کنترلش میکنیم... ک دوز آمپولامو زیاد کرد و یه آمپول دیگه هم داد ب اسم ستروتاید ک تو نت زدم دیدم این از آزاد شدن تخمک جلوگیری میکنه.ولی خب امروز دیدم ترشحات تخمک گذاری دارم ترسیدم گفتم دیگه تموم شد

ممنونم گلم خیالم راحت شد😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزيزم واسه منم دوتا بالا و پايين بودن بعدش اومدن كنار هم

اهان

حالا که توی خون شدیدم چیکا

دعا کن برام😭😭😭

سلام عزیزم اگر مخاطبت منم که حکم شرعی رو گذاشتم که ظاهرا هم همینطوره من یه بار گفتم بازم میگم ف ...

سلام به شما
اتفاقا منم بخاطر اینکه تنها وجه مشترک همه ی ما اینه که یه مسیر درمان رو طی میکنیم همچین چیزی گفتم
عقاید دینی هر کدوم از ما با هم متفاوته و صحبت کردن درموردش فقط باعث اختلاف و دلخوری میشه.
مثلا یه اختلافه نظر اینکه به عقیده ی من خودم میتونم تشخیص بدم کارم درسته یا اشتباه و نیاز به رجوع به صحبتای یه نفر دیگه ندارم.
دوم اینکه برای من عجیبه استاد حوزه ای که یک عمل رو حرام میدونه چطور نتیجه ی عمل رو حلال میدونه؟
مثل این می مونه من برم دزدی بعد از پولی که دزدیدم به فقرا کمک کنم. آیا دزدی کردن من حرام و کمک کردنه من به فقرا حلال حساب میشه! خب معلومه که نه.
خب ببین اگه بخوایم اینجا از اینجور مسائل حرف بزنیم یا بحث کنیم همه از هم دلخور میشیم.
واسه آرامش خودمون بهتره از این بحثا فاصله بگیریم.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خانما از دارچین و نی نی هاش کسی خبر داره؟؟

نه خب ی نیس انشاالله که نی نیا مرخص شدن سرش گرمه وقت نداره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810