2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043872 بازدید | 684348 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم انشالله خدا از دهنت بشنو بهش پیشنهاد میدم

سلام‌پروانه جون خوب هستین من دارم برای ابن سینا تحقیق میکنم .دکتر سارا مختار رو میشناسید اونجا خوبه ؟  و اینکه قبل پانکچر بغیر داروهای هورمونی بشما دارو تقویتی چی دادن ؟

قبل انتقالم میگید داروهاتون چی بودن ؟

سلام‌پروانه جون خوب هستین من دارم برای ابن سینا تحقیق میکنم .دکتر سارا مختار رو میشناسید اونجا خوبه ...

سلام عزیزم اسمشو شنیدم میگن خوبه محمد زاده وظفردوست و انصاری پورم خوبن من خودم تقویتی گرفتم به دکترمم گفتم گفت خوبه بخور فقط اون بهم متفورمین برایه پلی کیستیک بودنم داد خودمم اوابوستو کیوتن میخوردم انتقالمم دو پریود بعد تخمک کشیه هنوز پری نشدم اگه دارو بهم داد اون وقت خبرت میکنم انشالله موفق باشی عزیزم

من خونریزی خیلی شدید کردم بخاطر هماتومم کلا توی خون بودم ظهر سونو شدم ولی خونریزیم زیاده و دلم آرو ...

ایشالله که چیزی نیست عزیزم توکل برخدا،،واسه منن سه روز پیش خیلییییی شدید بود جوری که خوابیده بودم همینجوری مثله اب میومد،،دوز امپولمو زیاد کرد دکتر وهمش استراحت میکنم الان خداروشکر شده لکه بینی اونم بعضی وقتا، ایشالله واسه توهم قطع میشه ونی نی ها خوبن نگران نباش😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

خانوما من هفته 7بارداری هستم دیروز مجبور شدم با ماشین از کرج برم تهران مطب دکترم صندلی عقب دراز کشیده بودم به پهلو چپ حالا از دیروز ک اومدم  زیر شکمم سمت چپ درد میکنه بیشتر ی مقدار نگران شدم کسی تجربه ای داره؟؟دیروز صدای قلب جنینمو شنیدم تازه  

سلام گلم تو خوبی ؟ بله رفتم .گفت که علت منفی شدن ها به خاطر جهش ژنی نبوده ولی باید آنوکسا با دوز پای ...

نه عزیزم نگران نباش هرچی دکتر گفت اعتماد کن به منم گفت فقط آسپرین 

ان شاالله کی میری واسه شروع سیکل

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم، اره خداروشکر، انشاءالله به زودی قسمت خودت گلم،کی میری برای انتقال عزیزم؟

واقعا راست میگی😍😍😍😍خداروشکر چند هفته ای الان؟

من آخر تیر میرم شروع سیکل و وسطای مرداد ان شاالله انتقال 

قراره دومرحله ای انتقال بدن واسم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
واقعا راست میگی😍😍😍😍خداروشکر چند هفته ای الان؟ من آخر تیر میرم شروع سیکل و وسطای مرداد ان شاالله ...

آره عزیزم   22 خرداد انتقالم بود، ولی نمی دونم دقیقا چند هفته میشه، دکتر گفت هفته دیگه بیا سونو برای تشکیل قلب، انشاءالله همین انتقال مادر شی گلم و کلی برات خوشحال شم       

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آره عزیزم     22 خرداد انتقالم بود، ولی نمی دونم دقیقا چند هفته میشه، دکتر گفت هفته دیگه ب ...

ان شاالله میری صدای قلب کوچولوشم میشنوی

چیکارا کردی قبل انتقال؟

2810