2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043964 بازدید | 684353 پست
سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

ای جانم مبارکت باشه عزیزم😍انشاالله بارداری راحت و زایمان اسونی داشته باشی😍❤️

سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

مبارکاا باشهههه..ب سلامتی انشالله عزیز دلم ❤❤🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=197801208]سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخا ...

دقیقاااا منم میخاستم بگم 😍😍😍😍الهیییی شکر ماه خوبی بود❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
عزیزم یعنی اصلا دکترا نتونستن تشخیص بدن که مشکل چیه که ۱۸ بار منفی شدی؟ اخه مگه میشه؟مشکل از همسرتو ...

مشکل اصلی از همسرمه که تحرکش صفره و مرفو ۲درصد ولی وارد ماجرا که شدیم معلوم شد منم مشکل ایمنی انعقادی دارم .دکترا هم نمیدونن جریان چیه فقط میگن بیا انتقال بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
گلم من به شما به عنوان خاهر نصیحت میکنم من خیلی راهارفتم اگر که شوهرتون راضی باشن یا جنین اهدایی یا ...

شرایط هیچکدومشونو ندارم همسرم اصلا موافق به بچه نیست فقط بخاطر گیر دادن من راضی شده .رحم اجاره ای رو خودمم هرگز نمیپذیرم حتی شده قیدشو میزنم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من دوبارپانکچر شدم ۲بار انتقال منفی جنین شناس میگه یبار دیگه پانکچر شو اگه نشد اهدایی.میگه پانکچر زی ...

نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه جنین های من همه گرید a+هستن و هميشه جنین شناسها راضین و میگن عالیه اینکه نمیگیره نمیدونم دیگه برا چیه

خواهراخه دکترت چی میگه؟؟یه کاری هست پی جی دی چیه میبینن جنین مشکلداره یاسالم اونونگفتن انجام بدی ؟؟

رفتم مرکز رفتم پیش طرازی گفتم بهش میگه من میگم نیازی نیست حالا که گیر دادی اوکی برو مشاور ژنتیک .اونجا رفتم اتاق ژنتیک منشی پرسید بیماریت چیه میخوای pgd کنی گفتم هیچی ۱۸بار انتقال دادم جنیتن ها همه عالی ولی منفی میشم گفت فکر نکنم دکتر pgd کنه برات بعد گفتم هزینش چه طوریه گفت هر جنین ۶۷۰۰ والا نمیدونم درست شنیدم یا نه.طرازی .گفت حداقل ۸تاشو بده بکنن 

مبارک باشه عزیزم مادرشدنت

الهی که بارداری خوبی داشته باشی

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
رفتم مرکز رفتم پیش طرازی گفتم بهش میگه من میگم نیازی نیست حالا که گیر دادی اوکی برو مشاور ژنتیک .اون ...

نه بابا چخبره مام ۸تا جنین ۱۵ میگیره

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. ...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا
ممنونم،من. قبل از انتقال استرادیول و شیاف استفاده کردم، برا خودم ویتامین ای گرفته بودم ی روز در میون ...

گلم یدونه برات انتقال دادن؟ چندتا جنین داری؟ مکمل‌هایی که خوردی فقط ویتامین آیی وکیوتن بود؟

تاریخ زایمان گفت ۲۳ دی تقریبا میگه یه هفته اینور و اونور داره.ضربان قلب ۱۳۰ بود

فکر کنم منم دی میشم همین حدودهای تو یکم دیر تر.چه انتظار سختیه تا جنسیت ها.رفتی آزمایشاتو بدی؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم چقد خوشحالم کردی اخه جنین منم یه دونه است گرید بی ان شاءالله تا اخر بارداری به خوشی و سلامتی س ...

نه عزیزم نخوردم،اگه بدونی من چی کشیدم روز انتقال همه رفتن اتاق عمل منو گفتن بمون گفتن متعاقبا اعلام میشه، دوساعت تو حیاط نشستم جنینم هنوز آماده نبود انقد گریه کردم تنها بودم، بعدشم رفتم دیدم گریدش c هستش باخودم گفتم دفعه های قبل همش aو b بود نگرفت این میخاد بگیره، غافل از اینکه خدا هر چی بخاد همون میشه،خداروشکر 

2810