2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043794 بازدید | 684340 پست
درد که نه خیلی کم بود در حد گرفتگی شبیه پریود یکی دو ساعت بود فقط. نه گلم دیر نیست من ۱۴ هفته شدم فک ...

مرسی از توضیحات کاملت خدا دختر گلت و برات حفظ کنه عزیزم واقعا ممنون

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
واقعا... مرسی عزیزم شوهرم گفت  با این سرعت که شروع کردی باید فکر خرید دستگاه سونو باشم خخخ

چیکا جون راست میگه عزیزم من الان چند روزه تهوع و سردرد امونمو بریده از اول هم اصلا تهوع نداشتم الان هفته 12 ام تازه تهوع اومده😂😂

یجوری بی علامت میشی که انگار اون تو هیچ خبری نیست نگران نباش

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنااااااا جون من واقعا درمونده شدم من بار هجدهمم منفی شدم دیگه موندم چه کنم سرومم زدم نمیخواد بشه ن ...

گلم من به شما به عنوان خاهر نصیحت میکنم من خیلی راهارفتم اگر که شوهرتون راضی باشن یا جنین اهدایی یا تخمک اهدایی یا اسپرم اهدایی فکر کنید نهایت نشد رحم اجاره با تخمک جنین خودتون بگیرید بنظرم زیادی خودتو اذیت نکن وقتی بچه میاد فرقی نداره بعد ک دنیا بیاو

خانوما من پنج هفته هستم رفتم سونو ساک رو دیدن اما جنین رو نه و گفتن باید چند هفته دیگه بیای. من دیشب با همسرم بحث داشتیم واقعا بهم فشار اومد اونقدر ک تنگی نفس گرفتم و بعدش هم حمله عصبی داشتم ک لب هام می لرزید و نبض میزد. حالا نگرانم. کسی بوده تو بارداری فشار عصبی داشته باشه؟ مشکلی ایجاد نمیشه؟ دارم از استرس میمیرم. 

صلوات  

سلام دوستان 

من یکشنبه ان شا الله قراره برام جنین انتقال بدن فقط اینکه دکتر برام پی آر پی قراره انجام بده یعنی دیروز یه بار انجام داده پنج شنبه هم قراره یه بار انجام بده بنظرتون پی آر پی تاثیر داره تو مثبت شدن میکرو؟

خانوما من پنج هفته هستم رفتم سونو ساک رو دیدن اما جنین رو نه و گفتن باید چند هفته دیگه بیای. من دیشب ...

پنج هفته عزیزم فقط ساک هست .انشاالله دو هفته دیگه جنین هم هست .نگران نباش.با استرس هم بچه طوریش میشه اما نه اینکه دیگه هر لحظه استرس داشته باشی.بعد اینکه این روزا فقط باید به فکر خودت و نی نی باشی گلم.به خاطر نی نی بحث رو کوتاه کن.

پنج هفته عزیزم فقط ساک هست .انشاالله دو هفته دیگه جنین هم هست .نگران نباش.با استرس هم بچه طوریش میشه ...

طوری نمیشه؟ فک کنم اشتباه تایپ کردین. نمیدونم این روزا خیلی حساس شدم همسرمم اصلا متوجه نیست. نیاز دارم باهاش صحبت کنم اما. 

تو نت زده بود خیلی خطرناکه استرس و فشار ترسیدم. برام دعا میکنید؟ 

صلوات  
طوری نمیشه؟ فک کنم اشتباه تایپ کردین. نمیدونم این روزا خیلی حساس شدم همسرمم اصلا متوجه نیست. نیاز دا ...

نه عزیزم اصلا به دلت بد راه نده.در کل خوب نباید استرس داشته باشی.ولی دلتو بسپار به خدا.میدونم این روزا آدم خیلی حساس میشه و نیاز به محبت داره ولی خوب مردا گاهی درک نمیکنن.تحملت رو ببر بالا.یه لحظه هم دیگه فک نکن که نی نی طوریش شده باشه.چشم عزیزم اگه قابل باشم حتما 

تو هم برای من دعا کن نی نی هام سالم باشن و مشکلی نداشته باشن

نه عزیزم اصلا به دلت بد راه نده.در کل خوب نباید استرس داشته باشی.ولی دلتو بسپار به خدا.میدونم این رو ...

مرسی عزیزم. اره باید بیخیال باشم اما نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم. فک کنم ب خاطر داروهاست. ان شاءالله خدا نینی ها تو برات سالم و سلامت حفظ کنه گلم. برات صلوات میفرستم. 

صلوات  
داروخانه مهرآور میدون بهارستان نثارحسینی تهران پارس قائمیه میدون بنی هاشم سهمیه دارن از این دارو ...

وای خدا خیرت بده کجاست من برم بگیرم اصلا گیرنمیاد

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
مرسی عزیزم. اره باید بیخیال باشم اما نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم. فک کنم ب خاطر داروهاست. ان شاءالله ...

قربونت عزیزم.اره منم عین تو هستم به قول معروف اشکم دم مشکمه .ولی الان فهمیدم باید تحمل کنم به خاطر بچه .این همه زحمت کشیدیم تا به اینجا رسیدیم.مردها هم این روزا بالاخره خیلی فشار روشون بوده ما هم باید اونا رو درک کنیم.

قربونت عزیزم.اره منم عین تو هستم به قول معروف اشکم دم مشکمه .ولی الان فهمیدم باید تحمل کنم به خاطر ب ...

اره میدونم تو این چند هفته خیلی فشار روش بوده. منم بدقلق شدم. ان شاءالله موفق باشید عزیزم. بارداری خوبی داشته باشی ان شاءالله. 

صلوات  
2810