2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
عزيزم من  الان بجه ها انصاري پور ميرن دكتر خوبيهميخواي شماره ات رو خصوصي بده تا گروه أدت كنم از ...

هانا جان اول باید درخواست دوستی بدم تا بتونم شمارمو براتون بفرستم قبول میکنید درخواستو لطفا

سلامت باشی گلم  دفعه ای قبلی قبل انتقال دارو چیا داشتی پردنیزولون و چسب جنین و داشتی ؟؟ لوپرو ...

نه پردنیزول نه چسپ جنین نداشتم ولی این بار میخوام دوتاشو انجام بدم سیکل منم بلند بود بهم سینافکت داد من امپول هر روز صبح به بازو میزدم ۲۰سیکل بعدی برام انتقال داد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی نمیدونه چرا من ۲۰ روزه از موعد پانکچرم گذشته ولی پریود نشدم اخه طبیعتا باید ی هفته تا دوهفته بعد ...

عزیزم به دکترت اطلاع ندادی؟ حتما بهش بگو شاید آمپول پروژسترون بده تزریق که کنی پریود میشی، منم پانکچر دومم اینجوری بودم، ده روز تاخیر داشتم دوتا آمپول پروژسترون با هم زدم 6 روز بعدش پریود شدم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
عزیزم به دکترت اطلاع ندادی؟ حتما بهش بگو شاید آمپول پروژسترون بده تزریق که کنی پریود میشی، منم پانکچ ...

قرص دوفاستون مگه همون پروژسترون نیست من داشتم سه روز بعد تخمک کشی شیاف پروژسترون بگی برایه منم عقب بیوفته اینا کار امپولو نمیکنن

شما بعد پانکچرت پریود شدی و رفتی ویزیت

نه هنوز سه روز بعد پانکچرم برا معاینه گفته بود برم پریودم بیست وسومه

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

بچه ها سونوگرافی خوب واژینال برای تشکیل قلب میشناسید؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها، من آزمایش دادم،لطف خدا شمال حال من شدو منم تونستم مادر بشم از خدا میخام هر کسی آرزوشو د ...

مبارکت باشه بارداری خوبی داشته باشی😍😍🌹🌹🌹🌹

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
آخ آخ مثل همیم ایشالله خدا باران رحمتشو شامل حالت کنه عزیزم.ندا یادم رفت از تو هم بپرسم ضربان قلب نی ...

تاریخ زایمان گفت ۲۳ دی تقریبا میگه یه هفته اینور و اونور داره.ضربان قلب ۱۳۰ بود

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
نه پردنیزول نه چسپ جنین نداشتم ولی این بار میخوام دوتاشو انجام بدم سیکل منم بلند بود بهم سینافکت داد ...

من چسب جنینو گفتن دکتر گفت باشه برات میزنم ولی پردنیزولون رو اصلا قبول نکرد هر چی اسرار کردم.

به خاطره کرونا نمیده رزقرمز رنگم خودش خورده سرخود

تو باشی سر خود میخوری میگن خیلی سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه اخه من تهیه کردم ولی دیروز تو سایت چند تا مطلب خوندم یه کم مردد شدم که سر خود بخورم یا نه

سلام عزیزم شما کدوم مرکز میری؟ دکترت نگفت حتما باید وزنتو کم کنی؟ عزیزم چون دکتر به خودم اینو گفته ...

من ابن سینا میرم دکترمم طرازی هستش نه عزیزم آخه قدمم خیلی بلنده ۱۷۹ قدمه اضافه وزن دارم ولی بیشتر درشتم تا چاق

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
تو باشی سر خود میخوری میگن خیلی سیستم ایمنی رو ضعیف میکنه اخه من تهیه کردم ولی دیروز تو سایت چند تا ...

والله من که کرونا گرفتم شما خودت میدونی تصمیمو باید خودت بگیری ولی من صددر صد میخورم

2810