2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043776 بازدید | 684338 پست
شما دوتا آمپول پروژسترون با هم می زنی یا یکی ؟ شیاف چی هر 12 ساعت، خون ریزی شدید دارم    

من از بعد خونریزی روزی سه تا شیاف و یه امپول میزدم که قطع نشد و دکتر یه امپول اضافه کرد و خداروشکر خیلی خیلی کم شد

الان هر۴....۵ساعت پروژسترون دارم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
به امید خدا عزیزم.راستی 1سوال.تو تایم پریودت حالت های پری نمیاد سراغت؟من فردا تایم پریودمه از امروز ...

چرا عزیزم منم دارم کمر درد و دلدرد پریودی دارم عزیزم تو تایم پریودم، نگران نباش عشقم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تلفنی نوبت گرفتین یا حضوری؟؟ برو اگه دیدی دکتر خوبیه و وقت میزاره بگو منم پیشش نوبت بگیرم  ...

تلفنی گلم، باشه عزیزم

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
برای من شیاف هر ۸ ساعته، آمپولم یه روز در میون ولی گفت اگه خونریزی پیدا کردی آمپولو هر روز بزن، ...

ممنون عزیزم، الان دو تا آمپول زدم یعنی خون ریزیم بند میاد؟ تا عصری که برم دکتر، خون ریزی قهوه ای رنگ دارم و لخته های سیاه دفع می کنم.

من از بعد خونریزی روزی سه تا شیاف و یه امپول میزدم که قطع نشد و دکتر یه امپول اضافه کرد و خداروشکر خ ...

آها، ممنون گلم، پس منم میگم همین جوری بهم بده

آها، ممنون گلم، پس منم میگم همین جوری بهم بده

امپول خیلی تاثیرش بیشتره تا شیاف

به من گفتن موقع خونریزی شیاف رو مقعدی کن چون واژینال بیشتر تحریک‌میکنه دهانه رحم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
امپول خیلی تاثیرش بیشتره تا شیاف به من گفتن موقع خونریزی شیاف رو مقعدی کن چون واژینال بیشتر تحریک‌م ...

وای من صبح خون ریزی داشتم یکی گذاشتم واژینال، خون ریزیم بدتر شد، پس مقعدی میزارم، ممنونم عزیزم.

وای من صبح خون ریزی داشتم یکی گذاشتم واژینال، خون ریزیم بدتر شد، پس مقعدی میزارم، ممنونم عزیزم.

اره منم با واژینال ترشحاتم بیشتر میشد

@bopo     @faribakhanoomi     @لی_لا1     سلام دوستای عزیزم، خ ...

سلام خوبی عزیزم؟ پسرت خوبه؟ والا بستگی داره اگه بخواد فضولی کنه گردن میگیره البته پسر منم رو شونه. اگرم بی تفاوت باشه که سرشو میذاره رو شونه ام

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم منم هفته ی ۱۲ هستم علایمم هی کم و زیاد میشه و نگران میشم ظاهرا طبیعیه الانم هیچ علایمی ندارم ا ...

ممنون ندا جان، من دکنبال یه دکتر خوب میگردم برای ادامه بارداریم ، شما کسی را میشناسی؟ 

شما از سونو قلب تا غربال گری دیگه سونو نرفتی؟

2810