2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043783 بازدید | 684338 پست
عزیزم تست ادرار بده البته با کشت.....  نیاز بود سونو هم برات مینویسن.....

آنا جون سلام شما توی سیکل پانکچر آزیترومایسین داشتین درسته؟ مصرفش چه ساعتی از روز بهتره دکترم نگفت چه ساعتی بخورم امروز شروع کردم ولی سر گیجه و حالت تهوع شدید دارم 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
تیر ماه میری که برنامه تیر دکتر محیطی رو کامل بفرستم؟

آره گلم .منتظر پریودیم.امروز کلی درد داشتم امیدوار بودم بشم که نشد حالا کاش تا فردا بشه که پس فردا به محیطی برسم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

مبااااارکاااا باشع عزیزم..ب سلامتی انشالله 🤗🤗😍😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی قشنگمممم..از روز انتقال؟؟؟روزی چن تا؟؟

فدات  آره از روز انتقال روزی یه دونه، انوکسا که فکر می کنم کلا تزریقش یه بار در روز هست.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آنا جون سلام شما توی سیکل پانکچر آزیترومایسین داشتین درسته؟ مصرفش چه ساعتی از روز بهتره دکترم نگفت چ ...

آزیترومایسین برای چی میخوری سارا؟؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

@bopo    

@faribakhanoomi    

@لی_لا1    

سلام دوستای عزیزم، خوبین؟ نی نیاتون خوبن؟

میخواستم بپرسم شما بچه هاتون گردن گرفتن؟ آخه من پسرمو دمر میکنم به زور دو ثانیه سرشو بالا میگیره اونم کمی، باز روی شونم بهتره چندلحظه سرشو نگه میداره

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا اگر بخواهد غیرممکن، ممکن می شود ... خدایا شکرت ...
@bopo     @faribakhanoomi     @لی_لا1     سلام دوستای عزیزم، خ ...

سلام شادن جون خوبی،،بسلامتی پسردارشدی مبارکت باشه عزیزم خداروشکر، چقد دوست داشتم بیای اینجا ببینم جنسیت نی نیت چیه😍😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
کدوم کاربربودن؟

عزیزم بستگی به وضعیت همسر .از نظر صفربودن اسپرم داره وتشخیص دکتر که میگه تسه انجام بدید.من دوستم چندسال پیش انجام داد یک جنین تشکیل شد وباردار شد واستراحت مطلق بود.الان دخترش ۹سالشه.دوباره میخواد باردار بشه دکترش گفت  همسرش تسه بشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
عزیزم تست ادرار بده البته با کشت.....  نیاز بود سونو هم برات مینویسن.....

اها ممنون عزیزم..مرسی که جواب دادی

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
2810