2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043755 بازدید | 684336 پست
نه عزیزم قطعا این دکتری که تو داری اهل رو دروایسی نیست خیلی راحت فقط سلفری مینوشت همه چیشم چک میشد د ...

زنگ زدم پرسیدم ازمایشگاه میگه ۱۲ نیست خیلی بشه میشه ۸ تومن گفت تا ۱۰ تومن همرات باشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من با علیرضایی بودم خیلی راضی بودم هزینه هاشم بستگی به بودجه خودت داره که برات بالاس یا نه  & ...

برای شما چقدر شد هزینه هاش؟ من تهران نیستم برای همین یکم مردد هستم هزینه هتل و هواپیما هم هست ب ای همین برام مهمه

سلام عزیزم ایندفعه چه آمپولی زدی چه دوزی؟  هزینه تخمک کشی ابن سینا چقدر شد؟  چند تا تخمک د ...

سلام عزیزم این دفعم بهم النوا دادهزینه ی تخمک کشی ۷۵۰۰بود یه ۶۲۰۰۰هزاریم همون جا کشیدن ولی من این بار روزی ۱ساعت پیاده روی داشتم شکر خدا ۱۷ تا تخمک داشتم خواهش میکنم عزیزم این چه حرفیه راحت باش

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

سلام عزیزدلم واقعا از صمیم قلبم برات خوشحال شدم عزیزم ایشالله نه ماه رو به خوبی و پر آرامش سپری کنید🥰

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام عزیزدلم واقعا از صمیم قلبم برات خوشحال شدم عزیزم ایشالله نه ماه رو به خوبی و پر آرامش سپری کنید ...

سلام سمر جونم، ممنون خانم گل  انشاءالله این لحظه قشنگ به زودی نصیبت شه کلی برات ذوق کنیم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بارانا جون، خوبی عزیزم؟ نینی خوبه؟ جواب سلفری 1 ماه طول میکشه بیاد تا اون موقع تو همه سونوها فک ...

سلام عزیزدلم.قربونت خوبیم خداروشکر.تو خوبی نی نی جونت خوبه؟آره دنا خوبه خیلی شنیده بودم10روزه میده دنا تو خود سایتشم همینو زده بود.آنومالی کیه نیلدا؟چند وقت بعد ان تی میشه؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
من میخوام اهدایی بگیرم...شما با کدوم دکتر انتقال دادی و چندمین انتقال مثبت شدی....مشکل انعقادی و این ...

عزیزم من نداشتم مشکل ایمنی انعقادی.1بار با نصر منفی شدم بار دوم با علیرضایی خداروشکر مثبت شد

باشه گلم، ممنونم     من شیراز موندم، چون خونه مادرم اینا اینجاست از زمان انتقال تا حالا ای ...

عزیزم تلفنی نوبت گرفتین یا حضوری؟؟ برو اگه دیدی دکتر خوبیه و وقت میزاره بگو منم پیشش نوبت بگیرم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خودش سونو کرد این گفت ازمایش خونه من فکر میکنم ان تی هستش ببین

من چون خودم ندادم نمیدونم راستشو بخوای.زینبو تگ کن حتما بگو بهش چی شده اینارم براش بفرست.که دوباره نری اگر همینه

سلام دوستان شما با چه ضخامتی انتقال دادین و‌ مثبت شدین یا نه؟

روز 11 قاعدگی ضخامت 8 

بله مثبت شدم انشااللله به زودی  قسمت خودت عزیزم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام عزیزدلم.قربونت خوبیم خداروشکر.تو خوبی نی نی جونت خوبه؟آره دنا خوبه خیلی شنیده بودم10روزه میده د ...

خوب خداروشکر ایشالله همیشه خوب باشید، نینی منم خوبه خداروشکر عزیزم 

اره منم همینو گفتم بهشون گفتن نوشتیم 10 روزه اما 1 ماه زمان میبره چون باید بره خارج از کشور و تجهیزات انجامش اینجا نیست

والا فکر کنم اگر اشتباه نکنم از هفته 15 تا 18 انجام میشه من ویزیت بعدیم دقیقا 15 هفتس یعنی 29 تیر برم ببینم کی برام مینویسه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810