2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043861 بازدید | 684348 پست
آره اشکال نداره بذار عزیزم نگران نباش دراز بکش یه بالشت بذار زیر پاهات. توی آی وی اف خونریزی عادیه ق ...

ممنون عزیزم، باشه گلم، خدا خیرت بده مهربون  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@marshmaloo    

عزیزم پیامات رو خوندم بلا به دور باشه انشالله خدا سلامتی بده بهت

یه مدتی فقط به فکر سلامتیت باش بعدا با چتدتا دکتر مشورت کن نظراشون رو بپرس 

انشالله ‌که هر چیزی که به صلاحت هست همون برات پیش بیاد عزیزم

به یادت هستم همیشه عزیزم خیلی مراقب خودت باش❤🧡💛💚💙💜

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام به همگی،بچه ها چند روز بعد از قطع ال دی پریود شروع میشه؟آخه من دکترم دو روز در هفته هستش،از طرف ...

سلام بچه‌ها میشه جواب این سوال منو بدید،واقعا برام مهمه

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
سلام بچه‌ها میشه جواب این سوال منو بدید،واقعا برام مهمه

سلام عزیزم هر کس یه جوره من ۵ روز بعدش پریود شدم ولی قبلا ۴ روز بعدش میشدم. یکی هم میبینی ۱۰ روز طول میکشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
@چیکا1   @barana1366   سلام عزیزم من رفتم دکتر گفت سالمه همه چیش خوبه جنسیتش مشخص نشد ...

سلام به رو ماهت.آزمایش سلفری داد؟اگه سلفری داده 3700 دنا میگیره .دیگه چی داده که میشه12میلیون چه خبره آخه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
سلام عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشالله به سلامتی گل پسری رو بغل کنی میشه بگی بعد انتقال چه مراقبت ه ...

سلام عزیزم ایندفعه چه آمپولی زدی چه دوزی؟  هزینه تخمک کشی ابن سینا چقدر شد؟  چند تا تخمک داشتی ایندفعه ببخشید سوال زیاد شد 

دوستان من میخوام برم مرکز مام..کسایی که اونجا رفتن میتونن کمکمکن که کدوم دکترش خوبه و روال کاریشون چطوریه و منی که انعقاد خون و اینا دارم بهم امپول و اینا میدن یا به اینچیزا اعتقادی ندارن....بعد من میخوام تخمک اهدایی بگیرم.

اره فردا زنگ میزنم به دکتر محمدتبار نظرشو میپرسم اگه گفت انجام بدم میرم ولی اگه گفت لازم نیست دکترمو ...

الان دیدم چتای دیروزتونو.میگم نهایت خیلی دیگه میخوای خیالت راحت بشه سلفری رو بده.همون کافیه ندا هر چی باشه و نباشه تا95 % اینا تشخیص میده.بقیه چیزاشو ول کن .به خدا هزینه الکی دادنه

دوستان من میخوام برم مرکز مام..کسایی که اونجا رفتن میتونن کمکمکن که کدوم دکترش خوبه و روال کاریشون چ ...

عزیزم مام به نصر معروفه الان نصر نیست ایران.اما تیمش کار میکنن دکتر لاهوتی و علیرضایی.باید خودت مشکلتو بهشون بگی و ازشون بخوای بهت دارو بدن چون خیلی به ایمنی و این چیزا اعتقاد ندارن.اما در کل مام مرکز خوبیه اما از بقیه مراکز گرونتره

سلام به رو ماهت.آزمایش سلفری داد؟اگه سلفری داده 3700 دنا میگیره .دیگه چی داده که میشه12میلیون چه خبر ...

ووای چه خبره 12 میلیون اصلا هیچ نظارتی نیس 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

کمکم  کنین سلام دوستان خوبین 

من سه شنبه پانکچر کردم ۱۰تا تخمک بالغ ورداشتن الان رفتم مرکز گفتن ۵تاجنین داری ۵تای دیگه چی شدن؟

موندم چیکار کنم ؟

من تو انتقال قبلی حامله شده بودم که متاسفانه ایست قلبی کردن

الان میترسم برم انتقال دکتر گفته دوماه بعد بیا انتقال میترسم 

دکتر میگه ذخامت آندومتر ۸ عالی هست و شرایط رحمت خیلی خوبه 

میشه کمکم کنید چیکار کنم زود بگیره

وای خداروشکر عزیزم❤❤❤❤ مبارکت باشه ایشالا ۹ ماه رو به خوبی و خوشی بگذرونی عدد بتات چند بود؟ انشال ...

سلام عزیزم، قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دونه چرب می کردم، روزانه 40 دقیقه پیاده روی، آب فراوان و لوبیا سبز آبپز و آب هویج و آناناس برای رشد ضخامت چون ضخامتم تو سونو یه مقدار دیر رشد کرد، سردیجات رو با مصلاحتش می خوردم، یه حلوای گرم خوردم که دستورشو برات می فرستم حسابی مقوی و گرم بود، بعد از انتقال، 5 روز استراحت نسبی، بعد روال عادی، چند روز اول آناناس می خوردم، ولی غذا همه چی می خوردم بجز دمنوشای گرم، به نظرم تعدیل وزن هم خیلی خیلی تاثیر داره، انشاءالله به زودی دامنت سبز شه عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810