2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043871 بازدید | 684348 پست
سلام نیلوجون💙ممنونم که حالمو پرسیدی.. راستش هنو پادرهوام. امروز بتام 400تا افت کرد نسبت به پنجشنبه. ...

@زینبی_بابا   عزیزم این دوستمون ب کمکت نیازداره

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
کرمانشاه انجام دادم فردا قراره تعدا جنین ها رو بگن 

سلام عزیزم،کرمانشاه زیره نظر کدام دکتر هستی؟کجا پانکچر کردی معتضدی یا جهاد ؟هزینه داروها و پانکچر چقدر شد

ببخشید اینقدر سوال کردم منم کرمانشاه هستم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، به لطف خدای بزرگ منم آزمایشم مثبت شد خداروشکر، با تمام وجود از خدا میخوام همه منتظرا به ...

سلام عزیزم مبارکت باشه ان شالله  ۹ ماه بعد بسلامتی زایمان کنی 😍😍

خدایا شکرت
انشالله بری صدای قلبشون رو بشنوی خیالت راحت شه ❤

ممنون عزیزم

انشاالله قسمت همه باردارا و منتظرا شنیدن این صدا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
قربونت برم چه روزایی رو داری میگذرونی الهی که که خدا بهترینارو رو برات بخواد دکترت کجاست نمیتونی بر ...

اره بخدا همش استرس، اضطراب، انتظار...دارم کم میارم ازینهمه سردرگمی.

من 5 خرداد 3تا جنین بلاست انتقال دادم. انقد که درگیر کاذب بودن یا درست بودن بارداری هستم خودم هم نمیدونم که چجوری محاسبه میشه سن بارداری.

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
سلام عزیزم خیلی برات خوشحال شدم انشالله به سلامتی گل پسری رو بغل کنی میشه بگی بعد انتقال چه مراقبت ه ...

سلام پروانه جون، ممنون مهربون، انشاءالله قسمت خودت یه گل پسر سالم و گوگولی  به سلامتی تخمک کشی شدی گلم ؟ انشاءالله خبرای خوبی برامون بیاری عزیزم، من بعد از انتقال برای احتیاط پنج روزی تقریبا استراحت نسبی داشتم، ولی مرکز ما اعتقادی به استراحت نداره زیاد، گفتن فقط 24 ساعت اول استراحت نسبی بعد روال عادی، بعد من چون مستعد یبوست هستم نشاسته اصلا نخوردم، که یبوست نشم و به شکمم فشار بیاد، چند روز اول یه قاچ آناناس می خوردم حسابی مقوی بود به نظرم، سوپ بلدرچین می خوردم، کارای خونه رو بعد از پنج روز انجام می دادم، از نظر گرمیجات هم که میگن ممنوعه تو انتقال من فقط دمنوشای گرم نخوردم، دیگه همه چی می خوردم، حتی سیر تو غذا، بعد از انتقال یه چند روزی که استراحت کردی بعدش دیگه پاشو راه برو تا خون رسانی به رحم شه، این خیلی مهمه به نظرم، ولی خودتو هم زیاد خسته نکن، انشاءالله این سری مامان یه پسر ناز و خوشکل میشی عزیزم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
نیلوفر جان چیکار کردی کدوم مرحله ایی

فعلا این ماه استراحت کردم و دارو نخوردم عزیزم اما خودم روز ۱۳ رفتم سونو آندومترم خیلی نازک بود

حالا توکل به خدا این ماه پریود شم میرم تو سیکل تا ببینم خدا چی میخواد واسم،انشالله خیره و ما چند نفر باقی مونده هم باردار بشیم به زودی🥰🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
عزیزم شما علائم چیااا داری ؟ من اصلا هیچ علائمی ندارم نگرانم

منم هیچ علائمی ندارم گلم، نگران نباش عزیزم، خدا خودش حافظشون هست گلم، یادمه بارداری قبلی از هفته 8 دچار تهوع شدم، معمولا تهوع از هفته 7،8 میاد، ولی اگه هم تهوع نداشتی نگران نباش، بعضیا تهوع هم ندارن، کی میری سونو ساک؟ من سه شنبه میرم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
اره بخدا همش استرس، اضطراب، انتظار...دارم کم میارم ازینهمه سردرگمی. من 5 خرداد 3تا جنین بلاست انتقا ...

انشالله ازین سردرگمی هرچه زودتر خلاصی شی و بهترین برات اتفاق بیفته

کاش بتونی با دکترت صحبت کنی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
2810