2777
2789

بعد میخوام ازدواج کنم و قسمت نشده و خیلیم چس ناله میکنن......اینا همون هولای مجازین و دروغگو از همه جا بریدن اینبار میخوان خانومای نی نی سایتو گول بزنن ب حرفای هیچ مردی اعتماد نکنید تا با چشم خودتون ندیدین چه واقعی چ مجازی......جرات نمیکنی اینجا درد و دل کنی سریع درخواست دوستی حالم بهم زنا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا از مردایی که خیلی با ادبن و خودشون رو مذهبی یا موفق جلوه میدن بیشتر بترسید

این به من ثابت شد مرد درست حسابی اینجا خیمه نمیزنه قبلا نظرم این نبود

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚

موافقم

محل سگ به مردها نذارید 

ولی خودتون اینقدر خوب و مودب و کامل باشید که خودبخود اونی که باید بیاد و جذبتون بشه 

اینکه بری بهشون پیام بدی رو بعدا هزاربار میکوبن تو سر آدم

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
تازه میان دایرکت کلی التماس و خواهش که بیا با من باش من با ازدواج کردنت مسکلی ندارممننن مشکل دارم مر ...

ادعای اینم میکنن تحصیلکرده و استاد دانشگاه هستن سوادشون در حد پنجم ابتدایی هس

اینجا از مردایی که خیلی با ادبن و خودشون رو مذهبی یا موفق جلوه میدن بیشتر بترسیداین به من ثابت شد مر ...

دقیقا این منبریاشون که امضاها و تاپیک های مذهبی دارن خیلی بدجور یهو خودشونو نشون میدن 

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اینجا از مردایی که خیلی با ادبن و خودشون رو مذهبی یا موفق جلوه میدن بیشتر بترسیداین به من ثابت شد مر ...

مرد درست حسابی چرا باید تو مجازی اونم تو سایتی که اکثر خانوما متاهلن بیاد بابا اینا دروغگون ب واقعیشم با ترس و لرز اعتماد کنید چه برسه مجازی 

عجب!

کاربرآقاهستم,چهل ودو ساله_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه
2810