2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044004 بازدید | 684354 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جاااان ب سلامتي انشالله عزیز دلم 🤗 منتظر خبرهای خوب هستیم😍😍😍❤

ممنون تمنا جونم  انشاءالله به زودی قسمت خودت، کلی برات خوشحال شیم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام سلام

من روز 7 انتقالمه

اولین باره ivf انجام دادم

کلا دوتا جنین گرید a و c داشتم ک فرش انتقال دادم. 

دعا کنین منم مامان بشم😅

20 تیر ازمایش دارم

تا الان اصلا لکه بینی هم نداشتم... 

زیر شکمم هم وقتی میشینم درد میگیره

گاهی حتی وقتی دراز کشیدم هم یهو زیر شکمم درد میگیره

دیروز دو بار  یهو زیر شکمم گرفت زد به پهلوی چپم خیلی ترسیدم... 

سلام سلام من روز 7 انتقالمه اولین باره ivf انجام دادم کلا دوتا جنین گرید a و c داشتم ک فرش انتقال ...

انشالله که علایم لانه گزینی باشه و مامان شده باشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
یکی جواب منو نمیده ؟؟آیا با وجود اینکه دوتا لوله هامو برداشتم.الان کیست هم دارم.دوبار ای وی اف ناموف ...

سلام عزیزم چرا امید نداشته باشی! ای وی اف هم که ربطی به لوله نداره کیستت از چه نوعیه؟ 

اگر تهران بتونی بیای بری ابن سینا اول همه آزمایشهای لازم رو بدی که خوبه 

سلام خانوما من هفته ۱۰ هستم ، هفته ۸ رفتم قلب میزد ، نمیدونم چرا استرس گرفتم برای نی نی اتفاقی افتاد ...

عزیزم منم هفته ی ۱۲ هستم علایمم هی کم و زیاد میشه و نگران میشم ظاهرا طبیعیه الانم هیچ علایمی ندارم اصلا استرس نداشته باش

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

خانما ی سوال لطفا راهنمایی کنین من تازه ۷ روزه پیش پانکچر شدم قراره این ماه پریود بشم بهم انتقال بدن ۱۲ مردادم میخواییم بریم شمال یعنی طبیعتا اون موقع انتقال دادم و تو استراحتم ولی شمالم دلم میخواد برم و اب و هوام عوض بشه ب نظرتون ایراد میکنه ازامروز شروع کنم ب مدت دوهفته یا بیست روز ال دی بندازم تا هم شمالمو برم و بیام پری بشم و بعد برم واسه انتقال

تو مرکزتون به سوالات اورژانسی و پزشکیتون جواب نمیدن؟ 

عزیزم من هنوز برام اتفاقی نیفتاده، در جواب اون دوستمون گفتم که مرکزش جواب نمی‌داد، من یزد میرم شباهم زنگ بزنی پرستاری جواب میده

انشالله که علایم لانه گزینی باشه و مامان شده باشی

ندا فردا رفتی ان تی بیا منم تگ کن خبر بده من همونقدر که برای خودم هیجان دارم برای تو هم دارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
خانما ی سوال لطفا راهنمایی کنین من تازه ۷ روزه پیش پانکچر شدم قراره این ماه پریود بشم بهم انتقال بدن ...

دخترم سر خود برنداری ال دی بخوریا میزنی سیستمتو بهم میریزی .استرادیول بهت دادن؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
عزیزم منم هاله دیدم.....  اما چرا روز نه بی بی میزنین عزیزم؟  الکی به خودتون استرس ند ...

آنا چون امروز روز ده هم رفتم زدم باز تو ی دقیقه هاله افتاد، میخاستم برم مدل دیگه بگیرم ولی دیگه نمیگیرم، میرم ازمایش میدم، اخه من دفعه قبل قطره چکونی قشنگ دوتاخط میفتاد ولی منفی بود، اینم که نواریه خیلی کم رنگه اصلا پررنگ نمیشه،خیلی ناراحتم، اصلا با این جور هاله مگه کسی مثبتم میشه 😭

2810