2777
2789
عنوان

برادرم خیلی میخوره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 50 پست

پسر منم باشگاه ميره ولى صبح ها تخم مرغ اب پز مى كنه ده دوازده تا

براى شامشم من خودم فيله مى ذارم كه با نون پروتئينه  يا خالى مى خوره برنج نمى خوره

ناهارم هر چى براى خودمون باشه مى خوره 

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه نوع غذا درست کن خورد خورد نخوردم بره خودش درس کنه پرو کردیش 

وزن الانم:۹۷تاریخ:۱۰خرداد۱۴۰۳ وزن دلخواهم:۹۰. البته فعلا😇پیش به سوی لاغری💪پیش به سوی پیاده روی 🚶پیش به سوی گشنگی🌝وزن 31خرداد:92ونیم.وزن 31تیرماه :89کیلو 👈خدایاشکرت بابت توانی که درمن قرار دادی تابه وزن دلخواه اولیه ام برسم خیلی حس خوبیه خداجونم 🥰وزن دلخواهم دومم؟ 85 کیلوشدن.شهریور هم گذشت ۹۰ ام هنوز🌝امرو ز 15آبانه واین سه ماه بر اثر پرخوری های فراوانی ک داشتم یک کیلو اضافه کردم اما معلوم میشه لاغری ثابتی داشتم میخوام خودمو برای این سه ماه تنبلی ببخشم و دوباره به لطف خدای عزیزم شروع کنم ازهمین امروز انشاءالله پایان این ماه بیام و بگم یک کیلو کم کردم 💪

بفرما بزنید لطف کنه خودش درس کنه 

کسی که باشگاه میره غذاشو باید خودش ردیف کنه مه اینکه یه ایل رو علاف کنه که من باشگاه میرم ...

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

چقدر من از این هیکل‌های غول آسای بدن‌سازی و خود نمایی‌هاشون با لباس تنگ و این خورد و خوراک عجیب و غریبشون و... بدم می‌آد.

رفته بودیم هتل طرف مثل گوسفندی که بعد یک ماه یونجه جلوش می‌بینه هر چی تخم مرغ روی میز سلف بود خالی کرد برای خودش...

برای جلب توجه واسه چهارتا دختر و بدن‌نمایی و... کبد و کلیه و باروری و... شون رو نابود می‌کنند! 

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.