2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043858 بازدید | 684348 پست
جدی میگی عزیزم؟ آزاد هم میدن؟ مرکز ما فک کنم قبول ندارن برا سیلویا جون یه دونه دکارش داخل رحم تزر ...

نمیدونم ازاد میدن یا نه من دکترم نوشته بود

نه کلا یکی یکی دو دقیقه قبل انتقال به بازوم زدن

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
نیلو جونم این ماه سونو نشدی ببینی چی شد وضعیت آندومترت؟ دارو میخوری؟ 

این ماه هیچ دارویی نخوردم،استراحت دادم به خودم فقط مکمل میخورم

خودم روز ۱۳ رفتم سونو که آندومترم خیلی خیلی نازک بود

انشالله پریود بشم باید روز یک و دو برم پیش دکتر عبداللهیان برای شروع سیکل

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدا؟ اصلا تصورشم نميتونم بكنم😂 مكن اي صبح طلوع از الان استرسشو دارم، به شوهرم گفتم بيا شب بزنش ...

خیلی راحته خودت بزن

دلتو محکم کن بخاطر نی نی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
توروخدا؟ اصلا تصورشم نميتونم بكنم😂 مكن اي صبح طلوع از الان استرسشو دارم، به شوهرم گفتم بيا شب بزنش ...

منم هر روز که شوهرم میخواست بزنه قبلش ناخواسته اشکام میریخت، نگاهم نمیکردم به سرنگ. اما پریروز که مجبور شدم بزنم یه دور خوب نگاش کردم آمپولو، گریه هامم کردمو آخرش با بیشترین ترس ممکن زدم اما اصلااااااا باورم نمیشد به همین راحتی رفته تو شکمم و تمام.اگه خودتو مجبور کنی بعد یه حس شجاعت و استقلال خوبی خواهی داشت که از استرس هر روزه خلاص میشی

💚💖
خیلی راحته خودت بزن دلتو محکم کن بخاطر نی نی

امان از اين ني ني😂

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
منم هر روز که شوهرم میخواست بزنه قبلش ناخواسته اشکام میریخت، نگاهم نمیکردم به سرنگ. اما پریروز ...

ان شاالله فردا بتونم بزنم🙈 ولي بعيد ميدونم

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

سلام دوستان من موقع انتقال جنین تیروییدم 5.26 بود برام انتقال دادن و قرص تیرویید 50روزی یه دونه کامل میخوردم یه ماه بعد انتقال 2.3بود دکتر گفت همون دوز رو ادامه بدم 20 خرداد آزمایش دادم 0.89بود دکتر هنوز میگه با همون دوز ادامه بده حتی دوتا دکتر غدد هم رفتم میگن همون دوز😑😑😑راستش الان خییئلییی با نگرانی قرص میخورم نکنه روی بچه تاثیری داشته باشه  تروخدا هرکی تجربه یا اطلاعاتی داره کمکم کنه😢😢😢

بیا و دلیل پیاز نخوردنم باش❤
سلام دوستان من موقع انتقال جنین تیروییدم 5.26 بود برام انتقال دادن و قرص تیرویید 50روزی یه دونه کامل ...

سلام عزیزم

دکترا درست میگن. چرا نگرانی؟؟؟ 

مهم اینه که هر ۴ هفته چک بشی و طبق سن بارداری تیرویید حدودا بین ۰.۱ تا ۲.۵ باشه 

رنج نرمال تیرویید در ماههای بارداری در عکس زیر هست

یکی جواب منو نمیده ؟؟آیا با وجود اینکه دوتا لوله هامو برداشتم.الان کیست هم دارم.دوبار ای وی اف ناموفق.باز میتونم امیدوار باشم؟؟تهران پیش کی بیام ی دکتر خوب هر جا رفتم ک گفتن تو دیگه بیخیال شو بچه رو  

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
سلام دوستان من موقع انتقال جنین تیروییدم 5.26 بود برام انتقال دادن و قرص تیرویید 50روزی یه دونه کامل ...

سلام عزیزم، نگران نباش و به دکتر غددت اعتماد کن، اتفاقا اگه قطعش کنی یا دوزشو کمتر کنی خطرناک هست، منم دکتر غدد میرم گفت اصلا قرصتو کم یا قطع نکن، یادمه یکی از خانمای تایپیک دوز قرص رو خودش کم کرده بود و تیروئیدش بهم ریخته بود، اتفاقا باید تو بارداری تنظیم باشه چون جنین اوایلش از تیروئید مادر استفاده می کنه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بنظرتون این کار دکتر اشتباه نیست که همون روز تعداد جنین بگه وهمون روزم انتقال بده

نه عزیزم .چون اون روز که قراره انتقال بده مشخص میشه چند تا جنین تشکیل شده 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
2810