2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044417 بازدید | 684388 پست
آستاره جون اگه تونستی از دکتر درمورد انتقال با سونو بپرس. من قبلا با رئیس بخش زنان حرف زدم میگفت دو ...

من فکر میکنم با سونو بهتره 

من اولین انتقالم بدون سونو بود 

دومی با سونو بود 

فرزی کی میری تو سیکل انتقال انشاالله؟؟

میگم راستی ای وی ای جی که زدی جز ای وی ای جی چیز دیگه هم واستن تزریق کردن؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیز دلم..الهی آمین🤗🤗😍😍 عزیزم بگو چ کارا کردی..چیااا خوردی؟؟؟قبل انتقال 😍😍

والا شنبه باید آزمایش بدم که ببینم مثبته یا نه، میگم شاید بخاطر هاش سی جی کاذبه، قبل از انتقال شکممو با روغن سیاه دانه هرشب چرب می کردم، هر روز روزانه 40 دقیقه پیاده روی، آب خیلی خیلی می خوردم، چون ضخامتم کمی دیر بالا رفت، لوبیا سبز آبپز و آب هویج و آناناس می خوردم، برای ضخامت خوبه،حلوای گرم خواهرم درست کرده بود مغزیجات داخلش بود می خوردم برای منی که طبعم سرده حسابی مقوی و گرم بود، توت سفید خشک کرده بودم می خوردم، چون طبعم سرد بود همه سردیا رو با مصلاحاتش می خوردم، وارد سیکل انتقال که شدم دکتر برام قرص کوالی فول نوشت می خوردم، فولیک اسید 5 هم دارم می خورم، به نظرم وزن متعادل هم خیلی تاثیر خوبی برای مثبت شدن انتقال داره، حسابی پیاده روی کن هم برای گرم کردن رحم عالیه، هم وزن متعادل می مونه، و 5 روز اول انتقال استراحت نسبی داشتم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
والا شنبه باید آزمایش بدم که ببینم مثبته یا نه، میگم شاید بخاطر هاش سی جی کاذبه، قبل از انتقال شکممو ...

مرسی مهربونممم❤❤🤗🤗🤗..حتمااا مثبتیبی😍😍😍😍این بی بی ک من دیدمممم محاله منفی باشهههه..خدارو شکررررر یکی از لیست انتظار خط خورد😍😍

انشالله شنبه هم میای با ی بتای عالییییی

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نه ماما هماهنگ نمیکنه نامه نداشتم روز پانکچر بالای برگ ترخیصم نوشتن مراجعه به اتاق عمل. بعد خودم پر ...

مرسی گلم .قبلش آزمایش کرونا هم دادی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نه انشاالله مثبته از اول حس میکردم شما هم مثبت میشین منم مثل شمام بخاطر کار همسرم استان بوشهر زن ...

ممنون عزیزم  

روزی که رفتم انتقال بدم پنج نفر اومده بودن دکترشون گویا مددی بود می خواست براشون انتقال بده، پرسیدم چطوره می گفتن ازش راضی هستیم و کارش خوبه، اگه آزمایشم مثبت شد خودمم میخوام زیر نظر دکتر شیراز باشم، چون دکتر انتقالیم سارا فلاحی شنبه میره آمریکا قراره منشی دکتر جایگزین بهم معرفی کنه، میگم خدا کنه یه دکتر خوب معرفی کنه، دکتر زهرا شمالی، مژگان صیادی اینا هم داخل مرکز رستمی انتقال میدن و شنیدم کارشون خوبه، فکر می کنم برید برای ادامه روند بارداری هم قبول کنند.

آستاره جون اگه تونستی از دکتر درمورد انتقال با سونو بپرس. من قبلا با رئیس بخش زنان حرف زدم میگفت دو ...

فکر نکنم با سونو انتقال بدن .ولی خوب من باز هم ازشون میپرسم .همه جا با سونو فقط رویان داره بر اساس عمق رحم انتقال میده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم مبارک باشه 😍😘 دعا کن برای ما من اولین باره دارم وارد سیکل میشم پر از استرس و اضطرابم

سلامت باشی عزیزم  

اگه لایق باشم حتما عزیزم، انشاءالله به زودی طعم شیرین مادر شدنو بچشی گلم  

بگو خدایا من تلاشمو می کنم نتیجه رو به تو می سپارم، انشاءالله خیره

مرسی مهربونممم❤❤🤗🤗🤗..حتمااا مثبتیبی😍😍😍😍این بی بی ک من دیدمممم محاله منفی باشهههه..خدارو شکررر ...

ممنون از دعای قشنگت مهربون  انشاءالله قسمت خودت عزیزم به زودی زود  

ممنون عزیزم     روزی که رفتم انتقال بدم پنج نفر اومده بودن دکترشون گویا مددی بود می خواست ...

عزیزم دکتر زهرا شمالی خ تعریفشو شنیدم چن تا از دوستای من پیش اون باردار شدن..

نه انشاالله مثبته از اول حس میکردم شما هم مثبت میشین منم مثل شمام بخاطر کار همسرم استان بوشهر زن ...

عزیزم شما چند روز اصفهان موندین بعد انتقال؟؟؟

خیلی راه دور سخته😞

منم تقریبا ۱۰ ساعت فاصله  اس 

سری قبل فردای انتقال برگشتم 🙆🙆🙆🙆

چقددم از پله بالا و پایین رفتم🙆

عزیزم شما چند روز اصفهان موندین بعد انتقال؟؟؟ خیلی راه دور سخته😞 منم تقریبا ۱۰ ساعت فاصله  ا ...

من شش روز موندم بعدش هم با هواپیما برگشتیم 

اره راه دور سخته و هزینه های زیادی داره 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود