2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043960 بازدید | 684352 پست
عزیزم الان تخمدان هات بزرگ شدن باید استراحت کنی خدای نکرده تاب بر میدارن تخم دان هات  فقط استر ...

عزیزم دوباره  ازمایش دادی 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم عکس دیده نمیشه  سرچ کن آپلود رایگان اونجا آپلود کن لینکش روبزار اینجا

https://s4.uupload.ir/files/20210629_201306_6keu.jpg

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم برای دلپیچه وکولبک چی میدی به نینی؟ من کولیکیز وپدی لاکت میدم عالی ان روتفلور هم خیلی تاثیرخوب ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ دکتر براش قطره پروکید نوشت خوب نبود رفتم چند تا داروخونه که ببینم کولیکیز یا بیوگایا یا کامی کام دارن که یکیشو بگیرم آخه همه ازشون تعریف میکنن ولی متاسفانه هرجا میرم ندارن...براش کولیف گرفتم چند روز دادم دیدم اونم خوب نیست از دیروز دارم بهش گریپ واتر میدم بازم گریه میکنه بدجور

خواهرم بهم گفت چرا پدی لاکت نمیدی اونم خوبه الان میخوام برم پدی لاکت بگیرم به نظرت پدی لاکت به تنهایی جواب میده آخه بدبختی کولیکز آلمانیه پیدا نمیشه😞

داروها رو چطور به بچه میدی روزی چند وعده هر چند ساعت میدی بهش؟؟؟

روتفلور خارجیه؟ اگه خارجیه فکر نکنم بتونم پیدا کنم😟

پارسال كي ؟ پارسال تابستون كه گونال بود من سه بار پشت هم پانكچر كردم با گونال اف 

سلام

من سه روز از پانکچرم میگذره الان پریود شدم. نمیدونم داروهامو ادامه بدم یانه! لتروزول و ستروتاید به نظرتون ادامه بدم؟ تا فردا به دکترم دسترسی ندارم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
جان جان فداشون بشم😍😍ماشالله استرسا هم كه تمومي ندارن🤕همه چيز خوبه عزيزم نگران نباش. من هفته ديگه ...

فدای تو عزیزم ، ایشاالله که این مرحله رو هم به خوبی پشت سر میزاری ، بعضی وقتا میگم کاش میشد چشممون و میبستیم و باز میکردیم میدیدیم نی نی هامون سالم تو بغلمون هستن 🤪

لطفااااا اگه اطلاعاتی دارید بگید  کسی راجب وام ناباوری اطلاعی داره ممنون میشم

عزیزم من فقط امروز داخل فضای مجازی خبرش رو خوندم ،ولی نمیدونم چقدر حقیقت داره 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
خداراشکر انشالله بسلامتی بغلشون بگیری براماهم دعاکن جنیناتون‌چندروزه بودن؟دفعه چندم مثبت شدی؟شوهرتو ...

ممنون عزیزم ، ایشاالله که همین طور میشه و هممون به خواسته دلمون برسیم ،جنین ها چهار روزه بودن و دفعه اولم بود ، نه عزیزم  به شوهرم هیچ دارویی ندادن 

سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

ای جانم عزیزم خیلییییی مبارکهههه🤩🤩🤩ایشالله بسلامتی بغلشون کنی بعدازنه ماه😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
اسم داروخانه رو تو اینترنت سرچ کن با شماره تلفن و آدرس و ساعت کاری برات میاره گلم ببخشید شمارشو پاک ...

داروخونه تهرانپارسو بلدم پیش خونمونه فردا حتما میرم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
منه دکتر ۴تادونه داد گفت بعدپاکی شبی نصف بزارم تاشب انتقال گذاشتم یعنی بد بود شب انتقال گذاشتم؟

نمیدونم عزیزم که ضرر داره یا نه 

واسه من هر 6 ساعت نصف میزاشتم 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
شکرخدا ما خوبیم . اصلا حدود ۴۰ تا ۵۰ روزگی یه بچه دیگه میشن 🤣 انقدر که تغییراتشون زیاده . رفلاکس رو ...

امیدوارم پسر منم تا ۵۰ روزگی خوبشه دهن من و باباش و سرویس کرده به معنای واقعی😂😅

والا چند روز پیش چند بار بالا آورد پشت هم الانم یه وقتایی اونطور میشه ولی من سعی میکنم همش نیمه نشسته بهش شیر بدم بعد از شیر دادن هم یه ربع تو بغلم همونطور نگهش میدارم آروغشم میگیرم الانا بهتره خداروشکر...

دکتر خوب که هست ولی مسئله اینه که داروی بدرد بخور و خارجی پیدا نمیشه اصلا...

دکتر برا دلدرد بچه چه دارویی تجویز کرد ؟؟موثر بود براش؟تونستی پیدا کنی داروهایی که نوشت رو

من که هرچی میگردم داروهای خوب و خارجی پیدا نمیشه همش ایرانیه و بی تاثیر😞

عزیزم دوباره  ازمایش دادی

اره عزیزم امروز آزمایش دادم 

بتام 2500 بود روز 17 انتقال

خیالم راحت شد چون این دو روز تهوعم قطع شده بود 

میگم به شما گفتن کی برین واسه سونو ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2810