2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044108 بازدید | 684359 پست
دوستان تا به حال کسی بوده تو این تاپیک که با اسپرمی که از بافت بیضه بگیرن باردار شده باشه؟

به بچه هاگفت برادرشوهرش اینجوری بچه دارشد خودشون هم فکر کنم باهمین روش بودن یادم نیس بارداربودیانه

یا رب العالمین
مرسی از دعای خیرت گلم ،باور کن ریلکس بودن خیلی سخته ولی من همه تلاشم رو دارم میکنم ، با خودم قرار گذ ...

آره بخدا خیلی سخته 

بهترین کارو میکنی کتاب بخون، بازی کن و...

خیلی خیلی امیدوار و مثبت باش انشالله خدا دلت رو شاد میکنه. شک نکن

میخای از دکترت تقاضای دو مرحله ای بکنی یا فقط بلاست؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی کوچولوت خوبه انشاالله؟ ممنونم لطف داری😍 وااای یعنی میشه تا روز ۵۰ دلپیچش خوبشه!!! ...

عزیزم برای دلپیچه وکولبک چی میدی به نینی؟ من کولیکیز وپدی لاکت میدم عالی ان روتفلور هم خیلی تاثیرخوبی داره ..طفلیا خیلی گناه دارن ایتقد اذیت میشن ، برای رفلاکس هم بالشت نینی رو ۴۵درجه بذارو حتما آروغشو بگیر 

آره بخدا خیلی سخته  بهترین کارو میکنی کتاب بخون، بازی کن و... خیلی خیلی امیدوار و مثبت باش ان ...

دوست دارم دو مرحله ای انتقال بدم ،اینجوری هم شانس سه روزه رو از دست نمیدم و هم اینکه ببینم جنین ها اصلا بلاست میشن یا نه ،فقط خدا کنه دکتر قبول کنه ،کاش اون روز که میرم دکتر محیطی باشه ،اون بیشتر به حرف بیمار توجه میکنه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم شرایط با شرایط فرق داره.....  اگه شرایطت برای سفر مناسبه چرا که نه....  اما خوب ال ...

اره واقعا نگرانیم کروناس ولی حوصله ام خیلی سر رفته حالا هفته بعد از دکترم میپرسم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
دوست دارم دو مرحله ای انتقال بدم ،اینجوری هم شانس سه روزه رو از دست نمیدم و هم اینکه ببینم جنین ها ا ...

برنامه ی تیر ماه دکتر محیطی

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوست دارم دو مرحله ای انتقال بدم ،اینجوری هم شانس سه روزه رو از دست نمیدم و هم اینکه ببینم جنین ها ا ...

سلام خانمااا  لطف خدا شامل حالم شد و مثبت شدم از ته دل واسه همتون دعااا کردم که به زودی این لح ...

مبارکت طوطیاجان🥰🥰🥰🥰خیلی خیلی تبریک میگم عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

تیر ماه میری که برنامه تیر دکتر محیطی رو کامل بفرستم؟

خدا نکنه مهربونم بمونی برامون عزیزدلم اره ان تی خوب بود خداروشکر جفتمم نوشته خلفیه اره منم فکر کرد ...

نيلدا جون شما برات Nipt هم نوشته بود دكتر؟

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️
سلام عزیزم. ممنونم من هفته قبل اورژانسی زایمان کردم. تو ۳۴ هفته تمام. بچه هام تو دستگاهن 😔

عزیزم زایمان کردی به سلامتی ان شاءالله زودتر میان خونه 😘امپول ریه نزده بودی؟

💕تیکر یک سالگی فندقای مامان 👦👧معجزه های خدا💕
2810