2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044137 بازدید | 684362 پست
سلام عزيزدلم قربونت برم خودت خوبي؟ ١٨ هفته و ٥ روز گلم. 

عزیز دلم ب سلامتی انشالله 😍😍😍😍

الهییی صحیح و سااالم بغلشون بگیری ❤❤❤

منم الهی شکر عزیزم..ماه دیگه دوباره میرم برا انتقال اگه مشکلی پیش نیاد

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
خیلی زود پاشدی بکار عزیزم! استراحت کن البته منم این اشتباهو بعد از عمل هیستروم کردم انقد حالم خوب ب ...

جدی؟

نمیدونستم واقعا. کاش رعایت میکردم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم ۶۰ درصد هم آمار بالاییه. ولی از کجا معلوم توی پیج هاشون آمار درست رو اعلام کنن. شاید جنبه ی تب ...

بنظر منم امارا دست خودشه تو همه مراکز.همشون هم برای جذب مشتری میگن ما بهترینیم امکاناتمون هم تو ایران اوله

یا رب العالمین
من آزمایشات ایمنی و انعقادی دادم. آنتی ترومبینم پایین بود. برای بارداری آخرم آنوکسا و آسپرین استفاده ...

ایمنی هم کامل دادی؟ CDها بودن تو آزمایشت؟

شما تهرانی؟ کاش یه ویزیت بری پیش دکتر رزاقی

ایمنی هم کامل دادی؟ CDها بودن تو آزمایشت؟ شما تهرانی؟ کاش یه ویزیت بری پیش دکتر رزاقی

نه عزیزم مشهدم.

الان یه عکس از آزمایشاتم مبفرستم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزيزم خوبي؟ ني نيا خوبن؟😍بسلامتي چند هفته اي؟

خدا رو شکر خوبم ، ده روز پیش که سنو رفتم خدارو شکر خوب بودن  ، شنبه ده هفته ام تموم شد ، حالا وارد فاز استرس غربالگری شدم نوزدهم قراره برم ، دعا کن ایشاالله این مرحله رو هم به سلامتی بگذرونیم ، من و نی نی ها😁

بخوريد من تا مثبت شدن خوردم  با دوز بيشتري از ٣ تا ١٠٠٠ ميلي گرم بخوريد

خدا خیرت بده عزیزم که لطف میکنی و جواب سوالا رو میدی

من قرار داروی تحریک تخمک بزنم برای تخمک کشی ایرادی نداره ال آرژنین بخورم؟؟؟

خدا خیرت بده عزیزم که لطف میکنی و جواب سوالا رو میدی من قرار داروی تحریک تخمک بزنم برای تخمک کشی ای ...

ال ارژنين براي كيفيت تخمك عاليه چون خونرساني به تخمدان را افزايش ميده ، ال ارژنين در دوز بالا براي كيفيت تخمك بايد استفاده بشه

عزیز دلم ب سلامتی انشالله 😍😍😍😍 الهییی صحیح و سااالم بغلشون بگیری ❤❤❤ منم الهی شکر عزیزم..ماه د ...

زنده باشي گلم انشالله. عزيزم انشالله همه چيز برات عالي پيش ميره😍😍😘

خداياشكرت....❤️ 
خدا رو شکر خوبم ، ده روز پیش که سنو رفتم خدارو شکر خوب بودن  ، شنبه ده هفته ام تموم شد ، حالا و ...

جان جان فداشون بشم😍😍ماشالله استرسا هم كه تمومي ندارن🤕همه چيز خوبه عزيزم نگران نباش. من هفته ديگه تحمل گلوكز دارم از الان دارم از استرس به فنا ميرم😞😞

خداياشكرت....❤️ 
اره خیلی خوب بود با سینال ۸تاتخمک داشتم ۳تاجنین شد با پرگووریس ۱۵تا تقویتی هم یه ماه قبلش داشتم ۸تاج ...

تقویتی چی خوردی عزیزم؟

دکترت کیه؟

کی بازم انتقال میدی؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون