2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044136 بازدید | 684361 پست
اره عزیزم من همسرم ازو بود و با تسه اسپرم گرفتن و الان شکر خدا دو قلو باردار هستم

خداراشکر انشالله بسلامتی بغلشون بگیری براماهم دعاکن

جنیناتون‌چندروزه بودن؟دفعه چندم مثبت شدی؟شوهرتون داروهم مصرف کرد قبل تسه؟

یا رب العالمین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم مرکز میری؟

کلینیک ارمغان. دکتر خادم

شما مشهدین؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ایمنی هم کامل دادی؟ CDها بودن تو آزمایشت؟ شما تهرانی؟ کاش یه ویزیت بری پیش دکتر رزاقی

خیلی دوست دارم بدونم . چه آزمایشاتی برای سقط مکرر باید بدم. دکترم خوب توضیح نداده

الان عکس دیده میشه؟ فرستادم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من بیپار دکتر تهرانی هستم.فرتیل اید ورویال ژل و متفورمین خوردم.جنین ندارم باید دوباره پانکچر بشم

کسی از مریضا خانم دکتر نقشینه موقع پانکچر اونجا ندیدی؟

جنینات چند روزه بودن؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
آره گلم نوین. دکتر منصوری

به سلامتی عزیزم الان تو چه مرحله ای؟

الان گونال اف وارد شده گير مياد از پربگووريس هم بهتره

نمیدونم پس باید برم دکترم بگم ببینم‌کدومو مینویسه.اینا کاربرد هرتاشون یکیه؟اخه شنیدم براکسایی که پلی کیستی هستن یه ذخیره پایین فرق داره hmgهم هست اون براچیه؟

من دفعه قبلی دکتر اسمی ازگونال نبرد فقط گفت پرگوریس اگه گیر بیاری عالیه.

یا رب العالمین
آخه من شهرستانم نمیتونم چند بار بیام تهران گلم .گفتم شاید بخوان سیکل انتقال رو بلند برام در نظر بگیر ...

آها که اینطور گفتن نچراله 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
کسی از مریضا خانم دکتر نقشینه موقع پانکچر اونجا ندیدی؟ جنینات چند روزه بودن؟

جنینام ۳روزه.

اونجا ازبس خلوته خودتی ونهایت یکی دوتا بیمار دیگه  .بیمار دکتر طاهری هم دیدم پژمان منش نقشینه نه.یه خانمی تومطب دکترتهرانی دیدم نقشینه فرستاده بودش اونجا برا تخمک اهدایی میگفت خود دکتر اهدایی کارنمیکنه.تعریف نقشینه را زیادشنیدم اسمشو خیلی قبلا شنیده بودم

یا رب العالمین
الان گونال اف وارد شده گير مياد از پربگووريس هم بهتره

این که میگید بهتره تخمک بیشتری میده یا کیفیت بهتر؟

دکتر لاهوتی تو پیجش میگفت تخمکایی که اون ماه ازبین میره ویکیش بالغ میشه را ما همزمان فعال میکنیم پس چجوری من دفعه دوم تخمکام بیشتر بود؟ مکه تعداد تخمک ها تو هرماه تقریبا یه اندازه نیستن؟دفعه اول دکترم‌گفت پرتخمک نیستی و با این حال سینال داد

یا رب العالمین
نمیدونم پس باید برم دکترم بگم ببینم‌کدومو مینویسه.اینا کاربرد هرتاشون یکیه؟اخه شنیدم براکسایی که پلی ...

گونال را با hmg ميدن معمولا ، ذخيره ات بالا باشه ميگن كمتر بزني من روزي ٣٠٠ واحد گونال اف مي زدم فوق العاده اس اين دارو 

جنینام ۳روزه. اونجا ازبس خلوته خودتی ونهایت یکی دوتا بیمار دیگه   .بیمار دکتر طاهری هم دیدم پ ...

منم خیلی شنیدم ولی برا مهر ماه بهم نوبت دادن 

من مشتاق از بس شلوغه بهم استرس وارد میشه بخاطر همین دوس ندارم برم اونجا 

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون