2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044354 بازدید | 684381 پست
سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

جون دلممممممممم..الهی صحیح و سااالم بغلشون بگیری عزیزم 😍😍😍😍❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم منم تا همین چندماه پیش همش توی این تاپیک بودم و کلی از تجربیاتتون استفاده کردم ... 

خواستم بگم من قرص استرادیول خارجی دارم باتوجه به اینکه خیلی کمیاب شده اگه کسی خواست بهم درخواست بده ...

۱۰۰ تا قرص توی جعبه اش بود که خودم ۴ ورقشو استفاده کردم یعنی ۶۰ تاش مونده ... 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
خانما من بعد پانکچرم هوس شدید ب خوردن شوری دارم کسی میدونه چرا 

خویه که دکتر بعد پانکچر بهم گفت غذاهای شور بخور

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
منم دو تا منفی داشتم .البته من کلا ۴ تا جنین دارم دیگه نمیدونم دو مرحله ای قبول میکنن یا ن

عزیزم بستگی به نظر جنین شناس داره که ببینه جنینات قابلیت بلاست شدن داره یا نه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
فکر کردم خودشون هم میتونن دستور داروی انعقادی بدن .سارا جون شما خودت پیشنهاد دو مرحله ای دادی ؟

نمی دونم فک کنم دکتر خون میگه دارو چقد باید باشه

نه گلم خودشون گفتن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

منم امروز بعد پانکچر سونو دادم خدارو شکر هایپر نشدم ولی چون تخمدانام درد داشتن جنینامو فریز کردن بعد پریودی برم باز

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
عزیزم شما گفتی جنینات بلاست نمیشدن؟مشکل از تخمکه؟کیفیت جنین هات ۳روز اول چجوره؟

آره عزیزم اولش بعضیاشون کیفیت خوبی داشتن و بعضیا ضعیف بودن

ولی یا هیچی بلاست نمیشد، یا یکی دو تا بلاست میشدن 

دکترم تو امریکا معتقد بود که تشکیل شدن جنین به کیفیت اسپرم مربوطه، ولی بلاست شدن یا نشدنش به کیفیت تخمک مربوطه

من هربار حدودا ۲۰ تا تخمک داشتم ولی مثل اینکه کیفیتشون خوب نبود.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من هنوزم به شوهرم ميگم خواستي كادو بخري دسنگاه سونو بخر بي زحمت🤕

چیکا جان میگم من امروز خیلی ترشح دارم طبیعیه ؟؟

ببخشید خیلی آبکی و بی رنگه یهو لباس زیرم خیس میشه

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چند روز قبل انتقال ال آرژنین قطع کردی؟؟؟ حتما میگم چسب جنین بزنه و اینکه پیروکسیکام فقط یدونه خوردی ...

یه ماه قبل مصرف  کردم پیروکسیکام یه دونه یک ساعت قبل انتقال خوردم‌

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
به استرسای بارداری خوش اومدی اصلا سخت نگیر هورمونا هی بالا پایین میشن من خودم یه روز بیحال میفتم یه ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد 

میگم ترشحات آبکی و بی رنگ هم طبیعیه ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام بچه ها من از سونو اومدم دو قلو بودن😍ولی خونریزی پشت جفت دارم انشاالله قسمت همه منتظرا برای ه ...

ای جان خدا حفظشون کنه 🤩چند هفته ای رفتی سونو فقط ساک دیده شد یا ضربان قلب هم داشتن 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
آره گلم گاهی حتی خودشون پیشنهاد میدن

سلام زینبی جان 

عزیز من سابقه پره اکلامپسی دارم اسپرین و انوکسا پارین مصرف میکرذم خون دماغ زیاد میشدم الان یک ماهه به توصیه دکتر آسپرین قطع شده و خون دماغ نمیشم 

الان فقط انوکسا ۶۰۰۰ میزنم حالا ترس من اینه که ماما بهم گفت انوکسا فقط برا جلوگیری از لخته خونه کاری برا پره اکلامپسی نمیکنه 🥲

به نظرت الان یک ماهه که قرص مصرف نکردم باز دوباره بخورم ؟

نکنه دکتر فراموش کرده بود من سابقه پراکلامپسی دارم و ندونسته گفت آسپرین قطع کن 

تو رو خدا اگه میتونی راهنماییم کن ممنون

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤