2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044366 بازدید | 684382 پست
برو با خیال راحت.من 2بار رفتم ته دماوند و برگشتم   البته از دکترت بپرس اما من پرسیدم گفت موردی ...

خب خداروشکر امیدوار شدم انشالله که دکترم بگه برم 😃😃😃

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم من هیسترو شدم عمل سختی نیست با بیهوشیه.  داخل رحم و رو بررسی میکنن چسبندگی و پولیپ و قوس ...

نازنین جان...بعد از عمل هیستروسکوپی  معمولا چ مدت طول میکشه ک رحم آماده بشه برای انتقال جنین ؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان  من یکشنبه ان شا الله قراره برام جنین انتقال بدن فقط اینکه دکتر برام پی آر پی قرار ...

پی آر پی چطوریه دوست عزیز؟

درد داره؟

خدایا شکرت برای هر چی دادی و ندادی😍تنها امیدم 
دو تا انتقال منفی داشتم من پنج تا دارم تو دوتا نی یه سه تایی یه دوتایی آره فرستاد گفت مشکلی نیست ح ...

من دکترم شیواست ولی خوب بیشتر با محیطی ویزیت شدم و از محیطی راضی ترم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ان شاالله شما چند تا انتقال منفی داشتی؟

منم دو تا منفی داشتم .البته من کلا ۴ تا جنین دارم دیگه نمیدونم دو مرحله ای قبول میکنن یا ن

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان شما انتقالتون چه روزی از سیکل بوده، از بیستم به بعد دیر نیست؟

سلام عزیزم خوبی؟ من روز 21 انتقال دادن برام، نگران نباش مهم ضخامت هست و زمان دریافت پروژسترون، حالا چندم سیکل خیلی مهم نیست

آره عزیزم چون مشکل انعقادی داشتم دکتر مشایخی

فکر کردم خودشون هم میتونن دستور داروی انعقادی بدن .سارا جون شما خودت پیشنهاد دو مرحله ای دادی ؟

خب خداروشکر امیدوار شدم انشالله که دکترم بگه برم 😃😃😃

فقط تهوعت اذیتت نکنه.بهتر شده تهوعت؟منم شدم مثل تو میگفتی بی علائمی نگران بودی من کلا هیچ علائمی ندارم.حتی دیگه سرکارم میام کمردرد ندارم

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
پی آر پی چطوریه دوست عزیز؟ درد داره؟

ببین گلم تو prp از خودت خون میگرن و میذارن تو سانتریفیوژ و قسمت های مورد نظر رو جدا میکنن و مثل iui. داخل رحم تزریق میکنن

اغلب درد نداره مگر کسی که دهانه رحمش زاویه دار یا بسته باشه که خیلی به ندرت پیش میاد، یا اگر کسی ترس از معاینه و نزدیکی داشته باشه یه ذره سخت میگذره 

اما کلا راحته 

نه فقط گفتن ۴۸ ساعت دیگه که اثر آمپول بره بیا دوباره سونو تا تصمیم بگیریم امروز دقیقا ۴۸ ساعت از مص ...

انشاالله که خیره .شاید الان استرادیول رو برات شروع کنه

آره گلم گاهی حتی خودشون پیشنهاد میدن

مرسی زینب جون .میگم یه وقت شاید تعدادشون برای دو مرحله ای کم باشه